foto

Vanessa Taylor

  • nar. 24.9.1970 (49 let)
    Boulder, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Tvář vody
2014 Divergence
2012 Druhá šance
2009 Amazing Mrs. Novak, The (TV film)

TV seriály

2013 Hra o trůny (TV seriál)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Bohové staří a noví (S02E06)
Zahrada kostí (S02E04)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
Zlomené srdce (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky