foto

Vanessa Taylor

  • nar. 24.9.1970 (50 let)
    Boulder, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Americká elegie
2017 Tvář vody
2014 Divergence
2012 Druhá šance
2009 Amazing Mrs. Novak, The (TV film)

TV seriály

2013 Hra o trůny (TV seriál)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Bohové staří a noví (S02E06)
Zahrada kostí (S02E04)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 5 (E05)
2005 Jack & Bobby (TV seriál)
A Child of God (E19)
Time Out of Life (E15)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
Better Days (E02)
Pilot (E01)
Everwood (TV seriál)
Buď anebo (S02E20)
2003 Everwood (TV seriál)
Břemeno pravdy (S02E08)
Starší bratr (S02E03)
Těžké rozhodnutí (S01E21)
další epizody (4)
2002 Everwood (TV seriál)
Pohádka díkůvzdání (S01E11)
Pojízdná ordinace (S01E06)
2001 Alias (TV seriál)
Odvaha (S01E10)
Zlomené srdce (S01E04)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Everwood (TV seriál)
Velký doktor Brown (S01E02)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky