foto

Vanessa Taylor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Tvář vody
2014 Divergence
2012 Druhá šance
2009 Amazing Mrs. Novak, The (TV film)

TV seriály

2013 Hra o trůny (TV seriál)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Bohové staří a noví (S02E06)
Zahrada kostí (S02E04)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace