foto

Vanessa Taylor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Divergence
2012 Druhá šance
2009 Amazing Mrs. Novak, The (TV film)

TV seriály

2013 Hra o trůny (TV seriál)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Bohové staří a noví (S02E06)
Zahrada kostí (S02E04)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
2004 Jack & Bobby (TV seriál)
2002 Everwood (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace