foto

Stefan Danailov

  • nar. 9.12.1942 (76 let)
    Sofie, Bulharsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Incognita
2010 Skleněná řeka
2007 Skřivánčí dvůr
2000 Aleph: Znamení zločinu (TV film)
1999 Morte di una ragazza perbene (TV film)
1998 Ispanska muha
Po konci světa
1997 In fondo al cuore (TV film)
1996 Don Kichot vozvratščajetsja
1992 Crisis in the Kremlin
1990 Karnavalat
1988 Ponedelnik sutrin
Zapadňa
1987 Dom za nashite deca
Levakat
Mechtateli
Ne se motay v krakata mi
Nebe za vsichki
1986 Běrega v tumaně
Eshelonite
Poema
Tri Marii i Ivan
1985 Boris I
Manevri na petiya etazh
Tazi krav tryabvashe da se prolee
1983 Edna odiseya v Deliormana
Rovnováha
1982 24 chasa dazhd
Esenno slantze
Kristali
1981 Tarnovskata tzaritza
1980 Dámská volenka
Kravta ostava
1979 Migove v kibritena kutiyka
Válka ježků
Z nepatrných příčin velké následky
1978 Nasreshtno dvizhenie (TV film)
Zásah "odborníka"
1977 Julie Vrevská
Rok ze samých pondělků
1976 Bratuška
Dodatek k zákonu na ochranu státu
Vinata
1975 Nachaloto na denya
Pán a vládce
Tozi istinski mazh
1974 Jménem života
Kashti bez ogradi
Na zhivot i smart
Záře nad Drávou
1973 Statek na hranici
1972 Mládí a láska
1971 Njama nishto po-hubavo ot loshoto vreme
1970 Knyazat
Černí andělé
1967 Malchalivite pateki
Moreto
Pěrvyj kurjer
S dakh na bademi
1963 Inspektor a noc
1956 Sledite ostavat

TV seriály

2017 Familiata (TV seriál)
2010 Stuklen dom (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
1999 Fine secolo (TV seriál)
1997 Racket (TV seriál)
1994 Chobotnice 7 (TV seriál)
1988 Bolšaja igra (TV seriál)
Neizchezvashtite (TV seriál)
1987 Vreme za pat (TV seriál)
1984 Chobotnice (TV seriál)
1978 Umiray samo v kraen sluchay (TV seriál)
1977 Petimata ot RMS (TV seriál)
1971 Na vseki kilometar - II (TV seriál)
1969 Na každém kilometru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace