foto

Alessandro Tanaka

  • nar. 2.11.1974 (44 let)
    Huntington, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Confess
2001 Čistá duše

TV seriály

1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Virus (S03E19)
1992 Swans Crossing (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Detektiv z Hongkongu
2011 Spratci na zabití
2005 5G

TV seriály

2019 Superstore (TV seriál)
Easter (S04E16)
2018 Superstore (TV seriál)
Manager's Conference (S04E08)
2017 Dice (TV seriál)
Fingerless (S02E06)
Big Fan (S02E02)
It's a Miserable Life (S02E01)
2016 Dice (TV seriál)
Six Grand (S01E06)
Sal Maldonado (S01E05)
Prestige (S01E03)
další epizody (4)
2012 Animal Practice (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 5G

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace