foto

Světlana Němoljajeva

  • nar. 18.4.1937 (83 let)
    Moskva, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 12 stuljev
2018 Odisseya Petra
Van Goghové
2017 Měšok bez dna
2016 V zoně dostupa ljubvi
2015 Oskolki chrustalnoj tufelki (TV film)
2014 Rokovoje nasledstvo (TV film)
2012 Děň učitělja
2011 Poceluj skvoz stěnu
2007 Artistka
Iděalnaja žena (TV film)
2006 Bluz opadayushih listyev
Pervyj doma (TV film)
2001 Bremenskije muzykanty
1993 Provincialnyj benefis
1992 Byť vljubljonnym
Sem sorok
1991 Anna Karamazoff
Veniks. Polovyje ščjotki
Vljubljonnyj maneken
Vzhůru k nebesům
1989 Selo Stepančikovo i jego obitateli (TV film)
Vizit damy (TV film)
1988 Predlagaju ruku i serdce
1986 Načni snačala
Po glavnoj ulice s orkestrom
1985 Pryžok
1984 Poslednij šag
Přišel Bumbo
1983 Karanténa
Sreď běla dňa
Tajna Čjornych drozdov
Vzjatka. Iz bloknota žurnalista V. Cvětkova (TV film)
Řetěz štěstí
1982 4:0 pro Táničku
Oslí kůže
1981 Trampoty s láskou
1980 O bednom gusare zamolvite slovo (TV film)
Vtorženije
1979 Garáž
1977 Portret s dožďom
Služební román
1976 Dněvnoj pojezd (TV film)
1973 Za čas do rassvěta (TV film)
1972 Krug
1967 Krátká setkání
1958 Evžen Oněgin
1949 Sčastlivyj rejs
1945 Blizněcy

TV seriály

2019 Mosgaz. Novoje dělo majora Čerkasova (TV seriál)
2018 Ubijstva po pjatnicam (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
Novyj muž (TV seriál)
2016 Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
2014 Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Sobačja rabota (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Zoja (TV seriál)
2009 Osennije cvety (TV seriál)
2007 Kogda jejo sovsem ně žděš (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)
2002 Něudača Puaro (TV seriál)
2000 S novym sčastěm! 2 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Lija Achedžakova. Paradoxy maleňkoj ženščiny (TV film)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky