foto

Vjačeslav Něvinnyj

  • nar. 30.11.1934
    Tula, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 31.5.2009 (74 let)
    Moskva, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Policejskije i vory
1996 Karera Arturo Ui
1994 Volšebnik Izumrudnogo goroda
1991 Něbesa obětovannyje
Těň (TV film)
Vysšij klass
Škura
1990 Samoubijca
Šapka
1989 Ně pokidaj... (TV film)
1988 Dobrodružství tučňáků
Koťonok s ulicy Lizjukova
Vam što, naša vlasť ne nravitsja?!
1987 Lilovyj Šar
Sledstvije vedut Kolobki (TV film)
Zabavy molodych
1986 Banket
Moy nezhno lyubimyy detektiv (TV film)
1985 Ješčo ljublju, ješčo nadějus
Ně choditě, děvki, zamuž
Podružka moja (TV film)
1984 Jesli možeš, prosti...
Lev Tolstoj
První vlak (TV film)
Velmi důležitá osoba
1983 Bezumnyj děň inženěra Barkasova (TV film)
Pozdňaja ljubov (TV film)
Troje na šosse
Řetěz štěstí
1982 Osennije korabli
Silák
1981 Alenka v říši divů
Priključenija Vasi Kurolesova
1980 Staryj Novyj god
Za spičkami
1979 Aktivní zóna (TV film)
Garáž
1977 Inkognito v Petrohradě
Směšnyje ljudi
1976 Jediná
1975 Ježek v mlze
Ozvěny
To snad není možné!
1972 Poslední den
Ruslan a Ludmila
1971 Novomanželé
Russkoje pole
1970 Zastavení v Moskvě
Ďaďa Miša
1968 Viriněja
1967 Mjatěžnaja zastava
1966 Pozor na auto
1965 Druzja i gody
Jeden navíc
Semafor má zelenou
Čistyje prudy
1964 Předseda
1963 Eto slučilos v milicii
1962 Osudový zápas
U sedmi větrů (TV film)
1960 Ispytatělnyj srok

TV seriály

2001 Ljudi i těni: Sekrety kukolnogo těatra (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Isčeznuvšij Adonis (S01E04)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)
1985 Gosťa iz buduščego (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
1977 Něznajka v Solněčnom gorodě (TV seriál)
1971 Děň za dňom (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace