foto

Tasie Lawrence

  • nar. Brighton, Východní Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Public Disturbance
2016 Shoot Me Nicely (TV film)
Šprti na tahu
2015 Everything Before Us
Tomato Soup
2014 Hieroglyph (TV film)

TV seriály

2019 Sherman's Showcase (TV seriál)
The First Wives Club (TV seriál)
2018 Doktoři (TV seriál)
Tanec (S02E09)
Srdce v bedně (S02E08)
Pokus a omyl (S02E07)
další epizody (9)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Target Rich (S11E07)
2011 Záhada Anubisova domu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky