foto

Nick Havinga

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Chodím se ženatým mužem (TV film)
1983 Desperate Intruder (TV film)
1981 Casey Stengel (TV film)
Ghost of a Chance (TV film)
Girls In Their Summer Dresses and Other Stories by Irwin Shaw, The (TV film)
1979 Girl Who Saved the World, The (TV film)
1975 School for Scandal, The (TV film)
1973 Much Ado About Nothing (TV film)
1964 Bertolt Brecht: Übungstücke für Schauspieler

TV seriály

1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1991 Harry a Hendersonovi (TV seriál)
1990 Alf (TV seriál)
Loučení (S04E24)
Pudy vítězí (S04E22)
Ekolog amatér (S04E21)
další epizody (6)
1989 Island Son (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Večírek (S04E13)
Alfova závislost (S04E06)
Životní poslání (S04E05)
další epizody (13)
1988 Alf (TV seriál)
Změna je život (S03E09)
Odhalení: část 2. (S03E08)
Odhalení: část 1. (S03E07)
další epizody (9)
1987 Hooperman (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Trosečníci na ostrově (S02E02)
Majordomus (S02E01)
1986 Our House (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Mary (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1982 King's Crossing (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 House Calls (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
The Secret Empire (TV seriál)
1978 Another Day (TV seriál)
Baby, I'm Back (TV seriál)
Mourning Becomes Electra (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Ball Four (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1955 Camera Three (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace