foto

Hyo-rim Seo

  • nar. 6.1.1985 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Touha zabít
2009 Nae sarang nae gyeote

TV seriály

2018 Kimbiseo wae geureolkka (TV seriál)
2017 Babsangeul chrineun namja (TV seriál)
2016 Minyeo gongsimi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2014 Kkeutubneun sarang (TV seriál)
2013 Geu gyeowool, barami boonda (TV seriál)
Joogoonui taeyang (TV seriál)
2011 Nado, kkot! (TV seriál)
Yeoineui hyanggi (TV seriál)
2010 Baram bureo joheunnal (TV seriál)
Seonggyoonkwan seukaendeul (TV seriál)
2009 Jalhaettkun jalhaettyeo (TV seriál)
2008 Geubooni osinda (TV seriál)
Keudeuli saneun sesang (TV seriál)
2007 In soonineun yeppeuda (TV seriál)
Kkotpineun bomi omyeon (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Baeteul teulib (TV pořad)
1998 뮤직뱅크 (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky