foto

Hans Alfredson

  • nar. 28.6.1931
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko
  • zem. 10.9.2017 (86 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ledový drak
2008 Skřítkové a trollové: Tajemná komnata
Věčné okamžiky Marie Larssonové
2004 Dag och natt
2001 Konsten att flagga
2000 Hundhotellet
1999 Sofiin svět
1996 Enskilda samtal (TV film)
Jerusalem
Älvakungen dyker upp
1993 Domov snů
1992 S nejlepšími úmysly
1991 Báječný den na pláži
1990 Macken - Roy's & Roger's Bilservice
Tingel tangel (TV film)
1989 Cesta do Melonie
1987 Jim a piráti
1985 Proradná jak voda
1983 P & B
1982 Fröken Fleggmans mustasch (TV film)
Slabomyslný vrah
1981 SOPOR: Marné hnutí odporu švédských občanů
Sista budet
1978 Fusket (TV film)
Picassova dobrodružství
1977 Den allvarsamma leken
1975 Pusťte vězně ven, jaro je tady!
Vejce – Příběh natvrdo
1974 Gangsterfilmen
Zlodějské strašidlo
1972 Muž, který přestal kouřit
Nová země
1971 Jablečná válka
Vystěhovalci
1970 Grisjakten
Pippi na útěku
1969 Spader Madame (TV film)
1968 Hanba
I huvet på en gammal gubbe
Lådan
1967 Stimulantia
Ztroskotání na ostrově
1966 Gula hund (TV film)
1965 Vytáhnout na břeh
1964 Svenska bilder
1958 Ett svårskött pastorat

TV seriály

2010 Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Livshunger (TV seriál)
2000 Sofies verden (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
När karusellerna sover (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1977 Så går det till på Saltkråkan (TV seriál)
1973 Kvartetten som sprängdes (TV seriál)
1967 Mosebacke Monarki (TV seriál)

Dokumentární

2019 Hasse & Tage - En kärlekshistoria - a.z.
I huvet på Per Åhlin (TV film) - a.z.
2002 Ollebom (TV film)
1980 Sista varningen!

Scenáristická filmografie

Scénografická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1996 Älvakungen dyker upp
1990 Tingel tangel (TV film)
1988 Vargens tid
1987 Jim a piráti
1985 Proradná jak voda
1983 P & B
1982 Fröken Fleggmans mustasch (TV film)
Slabomyslný vrah
1980 Räkan från Maxim (TV film)
1975 Vejce – Příběh natvrdo
1969 Spader Madame (TV film)
1968 Lådan
1967 Stimulantia

TV seriály

1973 Kvartetten som sprängdes (TV seriál)
1967 Mosebacke Monarki (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1982 Slabomyslný vrah - kniha
1975 Vejce – Příběh natvrdo - kniha