foto

Steve Paymer

  • nar. 28.9.1951 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Scream Queen

TV seriály

2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Kauza Excelsior (S03E16)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Velká vražda na hlavním nádraží (S02E02)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Kazeta (S02E18)
Dobročinný večírek (S02E14)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Neplánované dítě (S02E06)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Výlet do prehistorie (S02E07)
Konečně láska (S01E19)
Ponorka (S01E13)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Byt či nebyt (S01E08)
Bývalá přítelkyně (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace