foto

Bob Fisher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Manžel na zkoušku
2014 Unstrung (TV film)
2013 Millerovi na tripu
2012 Family Trap (TV film)
2009 Law, The (TV film)
2005 Nesvatbovi
2000 American Adventure (TV film)

TV seriály

2014 Sirens (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2000 The Trouble with Normal (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Špína a trest (S11E12)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Vánoce (S11E08)
Requiem za přítele (1. část) (S11E04)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Manžel na zkoušku

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Banshee (TV seriál)
Zabijáci (S02E06)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2015 Sirens (TV seriál)
Sub-Primal Fears (S02E13)
No Love (S02E12)
Six Feet Over/Under (S02E11)
další epizody (13)
2014 Sirens (TV seriál)
Shotgun Wedding (S01E10)
There's No "I" in Cream (S01E09)
Itsy Bitsy Spider (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace