foto

Bob Fisher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Manžel na zkoušku
2014 Unstrung (TV film)
2013 Millerovi na tripu
2012 Family Trap (TV film)
2009 Law, The (TV film)
2005 Nesvatbovi
2000 American Adventure (TV film)

TV seriály

2019 The Moodys (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Sex&Drugs&Rock&Roll (TV seriál)
Ghosts of Skibbereen (S02E08)
Rock This Bitch Till the Wheels Fall Off (S02E06)
Bad Blood (S02E04)
další epizody (5)
2015 Sirens (TV seriál)
Six Feet Over/Under (S02E11)
2014 Sirens (TV seriál)
Alcohol Related Injury (S01E05)
Famous Last Words (S01E04)
A Bitch Named Karma (S01E02)
další epizody (4)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Tommy Guns (E12)
Where the Heart Is (E11)
Pilot (E01)
2000 The Trouble with Normal (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Špína a trest (S11E12)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Vánoce (S11E08)
Requiem za přítele (1. část) (S11E04)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Manžel na zkoušku

TV seriály

2019 The Moodys (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Sirens (TV seriál)
Balls (S02E10)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 The Moodys (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Sirens (TV seriál)
Sub-Primal Fears (S02E13)
No Love (S02E12)
Six Feet Over/Under (S02E11)
další epizody (13)
2014 Sirens (TV seriál)
Shotgun Wedding (S01E10)
There's No "I" in Cream (S01E09)
Itsy Bitsy Spider (S01E08)
další epizody (10)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
Help Wanted (E13)
Tommy Guns (E12)
Where the Heart Is (E11)
další epizody (13)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Banshee (TV seriál)
Zabijáci (S02E06)
1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky