Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právníci John Beckwith a Jeremy Grey jsou nerozluční kamarádi s neobvyklým koníčkem. Pod falešnými jmény se jako dávní rodinní přátelé vtírají na cizí svatby, kde to vždy pořádně roztočí, dobře se nají, pobaví se a užijící si s pěknými dívkami. Všechno funguje a běží hladce na velké židovské svatbě, na ještě větší indické svatbě, na svatbě italské, irské, čínské i klasické americké. Osudnou se však kamarádům stane svatba Christiny, dcery ministra Clearyho. Zpočátku vše běží hladce a dvojice si vyhlédne sympatické družičky, nevěstiny sestry Claire a Glorii. Claire má však poněkud rázného přítele Sacka, což situaci komplikuje Johnovi. Jeremy se sice na pláži pomiluje s Glorií, ale ministr Jeremymu oznámí, že dohlédne, aby Gloria nebyla jen dalším jeho skalpem. Když chce vyděšený Jeremy zmizet, přiměje ho John zůstat, protože se mezitím zamiloval do Claire. A naštvaný Sack odhalí jejich pravou identitu a hloupý koníček... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (665)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Vtipy jsou většinou průměrné, ale za geniální akční babičku jednu hvězdu přidám. Těch jejích několik vět mě odrovnalo, já se smál několik minut a pak se modrý ku podlaze sunul. A kdyby hrála Jane Seymour Dr. Quinnovou nějakým podobným způsobem, byl bych pravidelný divák :) V + W (Vaughn + Wilson, ne Voskovec a Werich) se svých rolí zhostili s rozumnou ujetostí, takže bez výhrad. Na romantickou komedii velmi slušný pokus. ()

Dellamorte

všechny recenze uživatele

Nebudem to párať. Bolo to náležite rozpitvané zo všetkých strán ( aj zospodu ). Sadlo Mi všetko - Owen je Môj cukrík , Vince je diabolsky boží , Walken pri hone na škodnú , ma donútil zrušiť make up , Rachel do bandy sadla , Ferrell potvrdil svoj status.....soundtrack parádny , zhltla som aj tú romantiku , a vlastne celé to všetko...proste.......hovadsky faynové - díky Ondřeji ! ( v deníčku Ti zašlu klip ). ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s perfektní komediální dvojkou. Je sice pravda, že už je od začátku jasné jak to dopadne (snoubenec dívky, do které se zamiluje hl. hrdina je debil největšího kalibru) ale než se dostanete na konec čeká vás dvouhodinová smršť výborných vtipů a všemožných gagů. Jen víc takových komedií. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam na konci nebyly ty trapné scény s Willem Ferrellem, tak dám 4 hvězdičky, protože jsem se docela bavil, ale především jsem si u tohoto filmu parádně odpočinul a o to mi šlo nejvíc. Isla Fisher, ačkoli hrála nadrženou dcerušku ministra, byla opět strašně roztomilá a mě osobně upoutala víc než Rachel McAdams. 65% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bezesporu jedna z nejlepších komedií uplynulého roku, hodnocení přesto strhává morálně pojatá druhá polovina filmu, která té první (neuvěřitelně vydařené) hodně ubírá na vtipu i tempu a vrcholí jako naprostá křeč!! Vedle osvědčené dvojice, sehraní a bravurně improvizující Wilson-Vaughn, je v roli většinou "třetího u vozu" skvělá Rachel McAdams. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (21)

  • Když spolu Christopher Walken (William Cleary) a Rachel McAdams (Claire Cleary) tančí na zásnubní party, tak Walken prý herečce šeptal do ucha "prdni si", aby ji udržel v úsměvu, když tanec po několika jetích začal být nudný. (don corleone)
  • Jane Seymour (Kathleen Cleary) byla pozvána na casting na svou roli třikrát a porazila v něm mnoho žen ve věku mezi 50 a 60 let, které se o roli také ucházely. (ČSFD)
  • Spousta vtipných poznámek nebyla ve scénáři a vznikla díky improvizaci hlavních herců. (coudy187)

Související novinky

Will Ferrell si zazpívá

Will Ferrell si zazpívá

08.03.2019

Zhruba před rokem se objevila zpráva, že herec a komik Will Ferrell (Holmes & Watson, Táta je doma) chystá pro Netflix novou komedii o pěvecké soutěži Eurovize. No a teď se zdá, že se film… (více)

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

24.03.2013

„Komediální drama" The Judge, kterým se vrací na scénu režisér Nesvatbových a Rytířů ze Šanghaje David Dobkin, už loni v dubnu získalo do hlavní role Roberta Downeye Jr. Téměř po roce začíná projekt… (více)

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama