foto

Alexandr Balujev

  • nar. 6.12.1958 (61 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Na Luně
2019 Francuz
Lenin. Neodvratnost.
2016 Geroj
Povelitěli snov
Tri sestry
2015 Nasledniki
Voin
2014 Dvě ženy
Fotograf
Sled tigra (TV film)
2013 Antalija
2011 Samyj lučšij film 3-DE
2010 Kandahár
Na oščup
Zajcev, žgi! Istorija šoumena
2009 Jedna válka
Zapreščennaja realnosť
2008 Sněžnyj angel (TV film)
2007 1612: Kronika smutných časů
Indi
Vyhoštění
2006 Nikogda ně razgovarivajtě s něizvěstnymi
Překladatelka
Vy ně ostavite meňa
2005 Dura
Krasnoe nebo. Chyornyy sneg
Turecký gambit
2004 Posylka s Marsa
Věčernij zvon
2003 Blagoslovitě ženščinu
Marš-brosok
2002 Antikiller
Atlantida
Oligarch
2001 Konets veka
Prazdnik
V avgustě 44-go
2000 Zatvornik
Životní zkouška
1999 Moskva
Mu-Mu
1998 Drtivý dopad
1997 Krizis srednego vozrasta
Peacemaker
1996 Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře
Čára života
1995 Musulmanin
1993 Rycar Kennet
1992 Prorva
Richard lvinoje Serdce
1990 Očiščenije
1989 Ljubov s privilegijami (TV film)
1988 Žena kerosinščika
1984 Jegorka

TV seriály

2019 Zoloto Lagina (TV seriál)
2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
2016 Sofija (TV seriál)
2014 Dve zimy i tri leta (TV seriál)
Jekatěrina (TV seriál) - vyp.
Vsjo mogut koroli (TV seriál)
2012 Šapovalov (TV seriál)
Kto – kogo (E16)
Žertva psichologii (E15)
Pamjatnyj děň (E14)
další epizody (16)
Žizň i suďba (TV seriál)
2011 Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
2010 Dom u bolšoj reki (TV seriál)
2008 Nasledstvo (TV seriál)
Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2006 Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Moskovskaja saga (TV seriál)
Něbo i zemlja (TV seriál)
2003 Specnaz 2 (TV seriál)
2002 Po tu storonu volkov (TV seriál)
Specnaz (TV seriál)
2001 Naslednicy (TV seriál)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Ubijca poněvole (S01E03)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky