foto

Hartmut Griesmayr

  • nar. 1945
    Bad Berka, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Hory znají pravdu (TV film)
2010 Dávné vzpomínky (TV film)
Haltet die Welt an (TV film)
Wie ein Stern am Himmel (TV film)
2009 Osudná zastávka v Bangkoku (TV film)
2007 Tatort - Bienzle und die große Liebe (TV film)
Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
2006 Tatort - Kunstfehler (TV film)
2005 In Liebe eine Eins (TV film)
Polizeiruf 110 - Vollgas (TV film)
Tatort - Bienzle und der Sizilianer (TV film)
2004 Paradies in den Bergen (TV film)
Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2003 Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tod im Teig (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
Tatort - Reise ins Nichts (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Rudé pírko smrti (TV film)
Tatort - Bienzle und der Todesschrei (TV film)
Tatort - Du hast keine Chance (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
Tatort - Bienzle und das Doppelspiel (TV film)
Tatort - Rattenlinie (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf Messers Schneide (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1998 Die einzige Chance (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
Papa, ich hol' dich raus (TV film)
Tatort - Schüsse auf der Autobahn (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf der Flucht (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1997 Das Recht auf meiner Seite (TV film)
Davids Rache (TV film)
Kinderärztin Leah - Die Entführung (TV film)
Tatort - Brüder (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
Wald, Der (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Am seidenen Faden (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
Ein Mord auf dem Konto (TV film)
Jackpot (TV film)
Tatort - Heilig Blut (TV film)
Tresko (TV film)
1995 Herz für Laura, Ein (TV film)
Spur eines Zweifels (TV film)
Tatort - Bienzle und die Feuerwand (TV film)
1994 Tatort - Bienzle und das Narrenspiel (TV film)
1993 Der Showmaster (TV film)
Im Teufelskreis (TV film)
Muž pro moji ženu (TV film)
Mörderin, Eine (TV film)
Stich ins Herz (TV film)
Tatort - Bienzle und die schöne Lau (TV film)
1992 Falsche Zahlen (TV film)
Geheimakte Lenz (TV film)
Vier Frauen sind einfach zuviel (TV film)
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
Einer für alle (TV film)
Elsa (TV film)
Unser Haus (TV film)
1990 Froschintrige, Die (TV film)
1988 Tatort - Sein letzter Wille (TV film)
1987 Wer ist dran? (TV film)
1986 Wer einsam ist, der hat es gut weil keiner da, der Ihm was tut (TV film)
Wilhelm Busch (TV film)
1985 Der Fehler des Piloten (TV film)
Mord im Spiel (TV film)
1984 Tatort - Haie vor Helgoland (TV film)
1983 Wer raucht die letzte? (TV film)
1982 Leben im Winter (TV film)
Stunde des Löwen, Die (TV film)
Tatort - Kindergeld (TV film)
1981 Jeans (TV film)
1980 Meister Timpe (TV film)
Tatort - Streifschuß (TV film)
Ziel, Das (TV film)
1979 Fallstudien (TV film)
Tatort - Alles umsonst (TV film)
Tatort - Ein Schuß zuviel (TV film)
Tatort - Schweigegeld (TV film)
1978 ...von Herzen mit Schmerzen (TV film)
Adoptionen (TV film)
Kleine Geschichten mit großen Tieren (TV film)
1977 Notwehr (TV film)
1970 Der Fall Moosbrugger

TV seriály

1998 Pédiatres, Les (TV seriál)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1990 Liebes Leben (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
Peter Strohm (TV seriál)
1986 Unternehmen Koepenick (TV seriál)
1984 Alles aus Liebe (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
Zauberhaftes Biest, Ein (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1977 Pfarrer in Kreuzberg (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Block 7 (TV seriál)
1974 Haus für uns - Jugenderholungsheim, Ein (TV seriál)
1971 Lerchenpark - Moderne Geschichten aus einer Satellitenstadt (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Die einzige Chance (TV film)
1997 Wald, Der (TV film)
1970 Der Fall Moosbrugger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace