foto

Luka Jones

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 In a Relationship
2017 Izzy Gets the F*ck Across Town
2016 Dean
2015 Always Worthy
The Dramatics: A Comedy
2013 Holding Patterns (TV film)
Ona
Život mé sestry
2012 Coffees
Volte mě!

TV seriály

2017 I Love Dick (TV seriál)
A Short History of Weird Girls (E05)
People of Earth (TV seriál)
Game Night (S02E10)
Truth or Dare (S02E09)
Alien Experiencer Expo (S02E08)
další epizody (10)
2016 People of Earth (TV seriál)
Snake Man and Little Guy (S01E10)
Lost and Found (S01E09)
Mars or Bust (S01E08)
další epizody (10)
2015 Casual (TV seriál)
Dave (S01E10)
2013 Ghost Ghirls (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Budoucnost rodu Dunphyů (S04E19)
2012 Best Friends Forever (TV seriál)
2011 Up All Night (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Svědek (S07E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace