Reklama

Reklama

Volte mě!

  • USA The Campaign (více)
Trailer 2

Bratři Mitchovi jsou zazobanými Američany, kteří uplatňují svou moc prostřednictvím ovládání lidí na důležitých místech. Když se kongresman Cam Brady dopustí veřejného faux pas před nadcházejícími volbami, rozhodnou se využít vzniklé situace a nasadit proti němu svého kandidáta, který jim má zajistit vliv nad oblastí Severní Karolíny. Jejich mužem je Marty Huggins - naivní ředitel místního turistického centra. Mezi oběma kandidáty se rozhoří těžký boj, ve kterém se na pravidla slušného chování nehledí. Brady brzy přijde o své postavení, volební příznivce i manželku s dětmi. Jeho syn se dokonce postaví na stranu protivníka, což ho dovede téměř k šílenství. A to nejhorší ho teprve čeká? (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (252)

castor 

všechny recenze uživatele

Komediální režisér situačních kousků Jay Roach má v posledních letech k politice překvapivě blízko, což prokázal televizním dramatem Nové sčítání hlasů o vyhrocené povolební situaci v roce 2000 nebo oceňovaným snímkem Prezidentské volby o zákulisí prezidentské kampaně Johna McCaina v roce 2008. Tady nabízí souboj o kongresmanský post, ale vážný u toho opravdu není, navíc párkrát trefně uhodí do citlivých amerických témat. Terčem jeho snímku se stává absurdní vtírání se do přízně voličům během kampaně. A daří se mu to náramně. Duo Ferrell – Galifianakis výborné. Na hraně tří a čtyř.. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Jsem příznivcem kvalitních komedií, ale tento film do kolonky dobrých komedií opravdu nepatří. Zprvu jsem si říkal, že obsazení hlavních herců je velmi zajímavé a že určitě přinese jen vtipné scénky a ucházející příběh. Vtipné scénky sice ve filmu jsou, ale jsou daleko méně zastoupeny než ty trapné momenty, kterých zde bylo habaděj. Nevím proč, ale takovým způsobem si diváky podle mě nezískají. Jinak se mi asi nejvíce líbil Will Ferrell, který zahrál o trochu lépe než Zach Galifianakis. Doufám, že americká produkce se v následujících letech představí s opravdu parádní komedií. Tento film dostává 60 % ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Viděno v RegioJetu po cestě z Prahy do Brna. Není to špatné, ale jak co a jak kdy. U něčeho jsem se bavil docela slušně a některé ty nápady se mi líbily, navíc místy to dokáže být docela přesné (včetně toho, jak dav jedná naprosto bezhlavě, ať stojí na jakékoli straně barikády), jenže to kazí nemalý počet trapných scének jak z kdejaké podprůměrné americké komedie, kvůli kterému to chytřejší v tom prostě vyniknout nemůže. A kvůli tomu to celé bohužel spadlo do průměru a dokonce ani nevím, jestli se mi to spíš líbilo nebo ne. Tak moc neutrální dojmy z toho mám. Tak jako tak, charakter Martyho Hugginse je zpočátku takový, jako by vypadl z Ligy gentlemanů, to se mi popravdě celkem líbilo... :D 3* ()

Sonnik 

všechny recenze uživatele

May the best loser wins! Ferrell je moje guilty pleasure. Tady se vtělil do amerického kongresmana, který je nepřekvapivě ohromný idiot. Nasmál jsem se hodně. Každopádně jedna z lepších ferrellovek, kde se tentokrát navážejí do amerických volebních kampaní. "I´m Cam Brady, and I seductively approve this message." ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Ferell/Galifianakis ... Duo tohto typu vtlačí do filmu svojskú pečať, ktorá mne jednoznačne vyhovuje. Je to show dvoch borcov, ktorí si užívajú svoje role, čo sa podpisuje na celkovom "spirite" filmu. 85 minút rozdelených medzi Ferrella a Galifianakisa nezabezpečuje síce neustály smiech, ale prináša pravidelné návaly fórov pre nich typického štýlu. Tento film nie je to záležitosťou kritiky,... je otázka špecifického vkusu. I heard your nickname was Tickleshits in high school, I'm gonna see if it's true! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (10)

  • Postava Martyho Hugginse (Zach Galifianakis) je založena na známém jižanském alter egu Zacha Galifianakise jménem Seth, který vystupoval jako Galifianakisův bratr již na show „Live in the Purple Onion! nebo v pořadu Mezi dvěma kapradinami (od r. 2009). Samozřejmě nechybí ani jeho poznávací znamení, kterým je mops. (Brousitch)
  • Cam Brady (Will Ferrell) vo filme konfrontuje okrem iných aj psíka Uggieho. Tento Parson Jack Russell teriér získal za svoj výkon vo filme The Artist (2011) Zlatý obojok (tzv. “psieho Oscara“), cenu pre najlepšieho psieho herca vo filme. (MikaelSVK)
  • Snímek satirizuje aféru, v níž bratři Kochové ovlivňovali politika Johna Edwardse. (chelseaman22)

Reklama

Reklama