foto

Pam Dawber

  • nar. 18.10.1951 (67 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vzpomínky na duben
1999 Nedívej se za sebe (TV film)
1996 Milovaný cizinec (TV film)
1995 Stopa po slzách (TV film)
1994 Jak medvídci zachránili Vánoce (TV film)
Volání o pomoc (TV film)
Web of Deception (TV film)
1993 Man with Three Wives, The (TV film)
Nick a Noel (TV film)
1992 Ďábelská frekvence
1991 Rebecca Schaeffer: The E! True Hollwood Story (TV film)
1990 The Face of Fear (TV film)
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
1988 Quiet Victory: The Charlie Wedemeyer Story (TV film)
1986 American Geisha (TV film)
1985 This Wife for Hire (TV film)
Wild Horses (TV film)
1984 Last of the Great Survivors (TV film)
1983 Through Naked Eyes (TV film)
1982 Remembrance of Love (TV film)
1980 Girl, the Gold Watch & Everything, The (TV film)
1978 Svatba

TV seriály

2013 The Crazy Ones (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Life... and Stuff (TV seriál)
1986 My Sister Sam (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
Mork & Mindy (TV seriál)
The Mork Report (S04E22)
Gotta Run: Part 3 (S04E21)
Gotta Run: Part 2 (S04E20)
další epizody (12)
1981 Mork & Mindy (TV seriál)
P.S. 2001 (S04E10)
Alienation (S04E09)
Rich Mork, Poor Mork (S04E08)
další epizody (25)
1980 Mork & Mindy (TV seriál)
Gunfight at the Mor-Kay Corral (S03E07)
Mork, the Monkey's Uncle (S03E06)
Mork the Prankster (S03E05)
další epizody (17)
1979 Mork & Mindy (TV seriál)
Exidor's Wedding (S02E16)
The Mork Syndrome (S02E15)
The Exidor Affair (S02E14)
další epizody (28)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
Mork's First Christmas (S01E12)
Old Fears (S01E11)
Mork's Greatest Hit (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2018 Robin Williams: Mysl na dlani
2015 Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál) - a.z.
2014 Robin Williams Remembered (TV film)
2002 Intimate Portrait: Pam Dawber (TV film)
2000 Cameras Rolling: 20 Days on Set (TV film)
1989 Your New Baby

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace