foto

Daniel Berendsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2010 Camp Rock 2: Velký koncert (TV film)
2009 Hannah Montana
Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
2008 Gepardí kočky 3: Jeden svět (TV film)
2007 Popelka 3: Ztracena v čase
Sestry čarodějky 2 (TV film)
2006 Ledové ostří 2
Přijímací ceremoniál (TV film) - původní scénář
She Said/He Said (TV film)
2005 Sestry čarodějky (TV film) - původní scénář
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film) - původní scénář
Halloweenská střední (TV film) - původní scénář
Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel, The (TV film) - původní scénář
Pop Rocks (TV film) - původní scénář
2003 Recept za milion dolarů (TV film) - původní scénář
2002 Hledání zbloudilé duše (TV film)
2000 Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Sabrina, Down Under (TV film)
1998 Sabrina jede do Říma (TV film)

TV seriály

2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
2004 Hvězdné hádky (TV seriál)
2003 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Soul Mates (S07E22)
Sabrina in Wonderland (S07E13)
2002 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Time After Time (S06E15)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Murder on the Halloween Express (S06E04)
What's News (S06E03)
Sabrina, the Activist (S05E19)
další epizody (4)
2000 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Double Time (S05E02)
Love in Bloom (S04E15)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Spoiled Rotten (S04E05)
No Place Like Home (S04E01)
Sabrina the Sandman (S03E23)
další epizody (4)
1998 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Suspicious Minds (S03E03)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2017 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Daddy's Girl (S06E11)
What's in the Box?! (S06E10)
The Rebound (S06E09)
další epizody (11)
2016 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
My Fair Emma (S05E20)
Condom Conundrum (S05E19)
She Said, Ben Said (S05E18)
další epizody (20)
2015 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
It's a Nice Day for a Wheeler Wedding (S04E22)
What Happens in Vegas (S04E21)
Till Dress Do Us Part (S04E20)
další epizody (20)
2014 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
It's a Wonderful Emma (S04E02)
Strip or Treat (S04E01)
You Can't Go Home Again (S03E21)
další epizody (23)
2013 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Emma's First Christmas (S02E16)
Surprise! (S02E15)
The Playdate's the Thing/The Emma Dilemma (S02E14)
další epizody (16)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Something Borrowed, Something Ben (S01E10)
A Wheeler Family Christmas Outing (S01E09)
The Daddy Whisperer (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace