foto

Rudolf Friml

  • nar. 2.12.1879
    Praha, Čechy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 12.11.1972 (92 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1977 Rose Mary (TV film)
1975 Král tuláků (TV film)
1974 Dobrodruh a kavalír (TV film)
1947 Northwest Outpost
1930 The Lottery Bride

Herecká filmografie

TV seriály

1971 David Frost Revue, The (TV seriál)

Host

TV pořady

1969 Des Broadways liebstes Kind (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky