foto

Alexej Rybnikov

  • nar. 17.7.1945 (73 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Дух Соноры
2009 Pop
2007 1612: Kronika smutných časů
Otěc
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
Vlkodav z kmene Šedých psů
2005 Apokrif: Muzyka dlja Petra i Pavla
Můj ztracený syn
2003 Žizň odna
2002 Hvězda
1994 Isčeznovenije
1993 Kodex besčestija
Prigovor
1992 Tolko ně uchodi...
Vospitanije žestokosti u ženščin i sobak (TV film)
1991 Ajooba
Car Ivan Groznyj
1989 Utoli moja pěčali
1985 Rus iznačalnaja
1984 Nam ně dano predugadať...
Prochindiada, ili běg na městě
Shans
Víra, naděje a láska
1983 Karanténa
Magistral
Mať Marija
Ogljanis
Pohádka o hvězdném chlapci (TV film)
Serafim Polubes i drugije žitěli Zemli
1982 Hvězda a smrt
Ruki vvěrch!
Sročno... sekretno... Gubčeka
Vasilij Buslajev
1981 Čerez těrnii k zvjozdam
1980 Mnimyj bolnoj (TV film)
Nemáte ani zdání
Poljot s kosmonavtom
Případ jedné noci
1979 Primite telegrammu v dolg
To je ten baron Prášil (TV film)
1978 Mumi-troll i drugie
Mumi-troll i kometa
Mumi-troll i kometa: Put domoy
Obratnaja svjaz
Šel pes po klavíru
1977 Pro Krasnuju Šapočku (TV film)
Usatyj ňaň
Žuravlinyje perja
1975 Fantik
Potrjasajuščij Běrendějev
Priklyucheniya Buratino (TV film)
Velká kosmická cesta
Volk i semero kozljat na novyj lad
1973 Paučok Anansi i volšebnaja paločka
1972 Vot moja děrevňa (TV film)
1971 Ostrov sokrovishch
1969 Děň i vsja žizň
1968 Tri dňa Viktora Černyšjova

TV seriály

2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2005 Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)

Dokumentární

2015 Posledňaja poema
2010 Vankileirien Syväri (TV film)
1991 Soviets (TV seriál)
1974 Pyotr Martynovich i gody bolshoy zhizni

Režijní filmografie

Filmy

2017 Дух Соноры

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace