foto

Alexej Rybnikov

  • nar. 17.7.1945 (75 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Duch Sonory
2009 Pop
2007 1612: Kronika smutných časů
Otěc
2006 Andersen. Žizň bez ljubvi
Vlkodav z kmene Šedých psů
2005 Apokrif: Muzyka dlja Petra i Pavla
Můj ztracený syn
2003 Žizň odna
2002 Hvězda
1994 Isčeznovenije
1993 Kodex besčestija
Prigovor
1992 Tolko ně uchodi...
Vospitanije žestokosti u ženščin i sobak (TV film)
1991 Ajooba
Tsar Ivan Groznyy
1989 Utoli moya pechali
1985 Rus iznačalnaja
1984 Nam ně dano predugadať...
Prochindiada, ili běg na městě
Shans
Věra, naděžda, ljubov
1983 Karanténa
Mať Marija
Oglyanis
Pohádka o hvězdném chlapci (TV film)
Serafim Polubes i drugie zhiteli Zemli
Магистраль
1982 Hvězda a smrt
Ruki vvěrch!
Sročno... sekretno... Gubčeka
Vasilij Buslajev
1981 Čerez těrnii k zvjozdam
1980 Nemáte ani zdání
Případ jedné noci
Мнимый больной (TV film)
Полёт с космонавтом
1979 Primite telegrammu v dolg
To je ten baron Prášil (TV film)
1978 Mumi-troll i drugie
Mumi-troll i kometa: Put domoy
Zpětná vazba
Šel pes po klavíru
Муми-тролль и комета (Фильм первый)
1977 Pro Krasnuju Šapočku (TV film)
Usatyj ňaň
Žuravlinyje perja
1975 Fantik
Potrjasajuščij Běrendějev
Priklyucheniya Buratino (TV film)
Velká kosmická cesta
Volk i semero kozljat na novyj lad
1973 Paučok Anansi i volšebnaja paločka
1972 Muškeťory 4 "A"
Vot moja děrevňa (TV film)
1971 Ostrov sokrovishch
1969 Děň i vsja žizň
1968 Tři dny Viktora Černyševa

TV seriály

2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
2005 Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
1974 Eralash (TV seriál)

Dokumentární

2015 Posledňaja poema
2010 Vankileirien Syväri (TV film)
1991 Soviets (TV seriál)
1974 Pyotr Martynovich i gody bolshoy zhizni

Režijní filmografie

Filmy

2017 Duch Sonory

Fanoušci tvůrce