foto

Michael Rupnow

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Confession, The (TV film)
2011 Dead Stop
2010 Killjoy 3

TV seriály

2016 Chance (TV seriál)
Camera Obscura (S01E09)
The Mad Doctor (S01E04)
Hiring It Done (S01E03)
2011 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Legentátní (S06E19)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
2009 Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace