foto

Shane Daly

  • nar. 17.9.1971 (46 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 The Red Man
Trash Fire
When the Starlight Ends
2015 Definition of Fear
Skandální život Lady Worsley (TV film)
2014 Stowaway, The
2013 Black South-Easter
Java Heat
2012 Chained
2010 Every Occupation Needs a Party
Forget Me Not
Psych 9
Reg
The Big I Am
2009 Achtamar
2008 Clay (TV film)
Love Me Still
The Rainbow Tribe
2006 Opravdová hlava rodiny
2004 Rukojmí ve zkumavce
Ten Minute Movie
2003 All Over Brazil
2001 Fancy Dress
2000 Jump
1999 Routine, The
The Stick Up

TV seriály

2015 The Interceptor (TV seriál)
2007 Pravěk útočí (TV seriál)
2006 Street, The (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2001 Daylight Robbery 2 (TV seriál)

Dokumentární

1953 Panorama (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Sly Beetz: Spoken (hudební videoklip)
2016 Mina Tobias: Kings & Queens (hudební videoklip)
2009 Razorlight: Hostage of Love (hudební videoklip)

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Příběh služebnice (TV seriál)
The Mist (TV seriál)
2016 Eyewitness (TV seriál)
Buffalo '07 (E01)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2017 Sly Beetz: Spoken (hudební videoklip)
2016 Mina Tobias: Kings & Queens (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace