foto

Frank Prinzi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 An Interview with God
Hot Air
2017 Salt Water
2016 Chief Zabu
2014 Red Zone (TV film)
2012 Firelight (TV film)
2011 Ztracený Valentýn (TV film)
2001 Ulice New Yorku
2000 Chinese Coffee
David Cassidy Story, The (TV film)
1999 200 cigaret
Svatebčané
1998 Neohlížej se
Svědek proti mafii (TV film)
1997 Hořící peklo (TV film)
Opravdová blondýnka
Rudá krev (TV film)
1996 Hrob
Ona, jedině ona
1995 Lincolnův syn (TV film)
Sex & the Other Man
Život v oblouznění
1990 Noc oživlých mrtvol
1988 Princ z Pensylvánie
Suicide Club, The
The Appointments of Dennis Jennings
1987 Fig Tree, The (TV film)
The Critical Years
1986 Sleepwalk
White and Lazy

TV seriály

2019 The Enemy Within (TV seriál)
The Eye of Horus (E06)
Havana (E05)
Black Bear (E02)
2014 Černá listina (TV seriál)
Ivan (No. 88) (S01E17)
Mako Tanida (No. 83) (S01E16)
The Judge (No. 57) (S01E15)
další epizody (4)
2013 Černá listina (TV seriál)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
Frederick Barnes (No. 47) (S01E07)
Gina Zanetakos (No. 152) (S01E06)
další epizody (6)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Fine (E16)
I Did Kill You, Didn't I? (E15)
I Have a Date (E14)
další epizody (6)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
I'm Not That Kind of Girl (E08)
The Last Thing I Said Was (E06)
Pulling the Goalie (E04)
další epizody (4)
Polda z Marsu (TV seriál)
Každý ví, že je to Windy (E16)
Kávu, čaj nebo Annie (E14)
Prosté tajemství zprávy v nás všech (E12)
další epizody (5)
2008 Cashmere Mafia (TV seriál)
Polda z Marsu (TV seriál)
Úterý je mrtvé (E06)
Vidělo jsi svou matku, dítě, stát tam ve stínu? (E04)
Můj maharishi je lepší než tvůj maharishi (E03)
další epizody (4)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
Plavba bez návratu (S05E19)
Veselá fraška (S05E16)
další epizody (6)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zachránit si tvář (S05E08)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
Nad ránem: 1. část (S05E06)
další epizody (11)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nic než stříbro (S04E08)
Ve tmě (S04E06)
Není láska nádherná? (S03E21)
další epizody (8)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vrah mezi námi (S03E07)
Morální zásady (S03E05)
Ta sladká příchuť pomsty (S03E04)
další epizody (12)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hanba (S02E09)
Cesta k Bohu (S02E08)
Sestry (S02E07)
další epizody (16)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Spořádaný doktor (S01E09)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
další epizody (8)
2000 Deadline (TV seriál)
1990 Zapadákov (TV seriál)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
Správná modrá (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2007 Trumbo

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ikarův pád (S10E07)
Mrtvola v parku (S10E06)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Snajpr (S06E13)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dokonalý zločin (S06E05)
Siréna (S06E03)
V plamenech (S05E21)
další epizody (6)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kajícnost (S05E05)
Růst (S05E01)
Bez mrknutí oka (S04E21)
další epizody (6)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Drahocenné děti (S04E07)
Velká překážka (S04E04)
Potřeba (S04E03)
další epizody (7)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
Prorok (S03E08)
Tulák (S03E06)
další epizody (8)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zlovolnost (S02E06)
Bystrý hoch (S02E02)
Prokletý (S01E19)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Mindrák (S01E05)
1990 Zapadákov (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 Anatomy of a Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace