foto

Ah-ra Go

  • nar. 11.2.1990 (30 let)
    Městský obvod Jinhae-gu, Changwon City, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tamjeong Honggildong : sarajin maeul
2015 Joseonmasoolsa
2012 Papa
Peiseumeikeo
2009 Subaru
2007 Dobyvatel

TV seriály

2020 Nemocniční playlist (TV seriál)
2019 Haechi (TV seriál)
2018 Miseu hammurabi (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2017 Beullaek (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
Hwarang (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (16)
2016 Hwarang (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2013 Eungdabhara 1994 (TV seriál)
Episode 21 (E21)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
další epizody (21)
2009 Maentange heding (TV seriál)
2008 Nuguseyo? (TV seriál)
2006 Noonkkot (TV seriál)
2005 Banolrim 2 (TV seriál)
2003 Banolrim 1 (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Samsi sekki (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)