foto

Gila von Weitershausen

  • nar. 21.3.1944 (76 let)
    Třebnice, Slezsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Loď snů: Havaj (TV film)
2016 Katie Fforde: Hledá se táta (TV film)
2014 Dora Heldt: Herzlichen Glückwunsch, Sie haben gewonnen! (TV film)
2013 Ach, ten můj šéf! 3 (TV film)
Engel der Gerechtigkeit - Ärztepfusch (TV film)
Nur mit euch! (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
Láska kvete v každém věku (TV film)
2011 Familiengeheimnisse - Liebe, Schuld und Tod (TV film)
Loď snů - New York (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Letzter Moment (TV film)
Láska na Novém Zélandu (TV film)
2009 Meine wunderbare Familie - Hochzeitsvorbereitungen (TV film)
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
Loď snů - Vietnam (TV film)
2007 Drei teuflisch starke Frauen - Die Zerreißprobe (TV film)
Drei teuflisch starke Frauen - Eine für alle (TV film)
Freie Fahrt ins Glück (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
Inga Lindström: Koně z Katarinabergu (TV film)
Láska nepomíjí (TV film)
Plavba snů: Barma (TV film)
2006 Fünf-Sterne-Kerle inklusive (TV film)
Koruna pro Isabellu (TV film)
Láska na konci léta (TV film)
Mein süßes Geheimnis (TV film)
Meine Mutter tanzend (TV film)
2005 Drei teuflisch starke Frauen (TV film)
Moře lásky: Léto na ostrově (TV film)
Utta Danella: Láska v Benátkách (TV film)
2004 Druhé líbánky (TV film)
Loď snů - Sri Lanka (TV film)
2003 Hezké lži (TV film)
Mutter kommt in Fahrt (TV film)
2002 Svatba na venkově (TV film)
Zwei alte Gauner (TV film)
2001 Loď snů - Bermudy (TV film)
Miláček žen (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Nevinná (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
Tatort - Der Präsident (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Dir zu Liebe (TV film)
Loď snů - Seychely (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Chladnokrevně (TV film)
Nicht mit uns (TV film)
1999 Sokyně v lásce (TV film)
Traumfrau mit Nebenwirkungen (TV film)
1998 Lüge zuviel, Eine (TV film)
Polizeiruf 110 - Discokiller (TV film)
1997 Der kleine Unterschied (TV film)
Hodina rozhodnutí (TV film)
1996 Kdo vyléčí Olivii? (TV film)
1995 Kissenschlacht (TV film)
Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)
Touha po pomstě (TV film)
1993 Das Traumschiff - Indien/Malediven (TV film)
Die Skrupellosen - Hörigkeit des Herzens (TV film)
1992 Liebesreise (TV film)
1991 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Leporella (TV film)
Lippels Traum
1989 Geschenk des Himmels, Ein (TV film)
1988 Cesta zhýčkaného dítěte
Sommer in Lesmona (TV film)
Strach a láska
1987 Dies Bildnis ist zum Morden schön (TV film)
Landarzt, Der (TV film)
Mrs. Harris - Der geschmuggelte Henry (TV film)
1985 Alle Geister kreisen (TV film)
Vorsichtige Berührung (TV film)
1984 Bereit zum Mord (TV film)
Ewigen Gefühle, Die (TV film)
1983 Brandmale
Captain's Doll, The (TV film)
Plášť do deště
Schnelles Geld
Smaragd
1982 Blut und Ehre: Jugend unter Hitler (TV film)
Das Traumschiff - Der schüchterne Liebhaber/Ein Mann für Mama/Seenot und Magenbitter (TV film)
Les quarantièmes rugissants
So oder so ist das Leben: Vier Begegnungen in einer Großstadt (TV film)
1981 Im Regen nach Amerika (TV film)
Le Faussaire
1979 La confusion des sentiments (TV film)
1978 Einhorn, Das
Schwarz und weiß wie Tage und Nächte (TV film)
1977 Ende der Beherrschung, Das (TV film)
Halbzeit (TV film)
Tauwetter (TV film)
1976 Magiciens, Les
Valentinova milostná výchova
1975 King Arthur, the Young Warlord
Schönes Paar, Ein (TV film)
1974 Als Mutter streikte
Feinde fürs Leben (TV film)
Zeichen der Vier, Das (TV film)
1973 Chodec
Orden de Interpol: sin un momento de tregua
1972 Blutiger Freitag
Křik černých vlků
Meine Tochter - Deine Tochter
1971 X312 - Flug zur Hölle
Šelest na srdci
1970 Der Bettenstudent oder Was mach' ich mit den Mädchen?
Nicht fummeln, Liebling
Ohrfeigen
1969 Charley's Onkel
Engelchen macht weiter - Hoppe, hoppe Reiter
Köpfchen in das Wasser, Schwänzchen in die Höh
1968 Andílek aneb Panna z Bambergu
Der Nächste bitte! (TV film)
Die Lümmel von der ersten Bank - 1. Trimester: Zur Hölle mit den Paukern
Magnífico Tony Carrera, El
Samtpfötchen dreht sein letztes Ding
1967 Zlaté časy ve Spessartu
1966 Jan Himp und die kleine Brise (TV film)
1965 24 Bilder
Tochter des Brunnenmachers, Die (TV film)
1964 Hütet eure Töchter

TV seriály

2009 Hotel snů (TV seriál)
Kapské město (E12)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
Lilly Schönauer (TV seriál)
Více než navždy (E05)
2005 Pod bílými plachtami (TV seriál)
Koncert na rozloučenou (E04)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Biggi (TV seriál)
1997 Zwei Brüder (TV seriál)
Nervenkrieg (E07)
1996 Big Ben (TV seriál)
Smrt v internátu (S01E02)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
1993 Ein besonderes Paar (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Die Wilsheimer (TV seriál)
Doktor z venkova (TV seriál)
Generál (TV seriál)
1984 Patrik Pacard (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1980 Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1975 Familie auf Zeit (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 11 Uhr 20 (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Stars im Interview (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky