foto

Franck Gastambide

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Taxi 5
2017 La Surface de réparation
Sahara
2016 Pařba v Pattayi
2015 Enragés
Good Luck Algeria
Skrytá válka
Úplně poprvé
2014 Gazely
2013 Hurá na Francii
2012 Les Kaïra
2011 De force
2010 Il reste du jambon?

TV pořady

2016 Quotidien (TV pořad)
2015 Le Ce Soir Show (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2013 Le before du grand journal (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2010 Ce soir avec Arthur (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Taxi 5
2016 Pařba v Pattayi
2012 Les Kaïra

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Taxi 5
2016 Pařba v Pattayi
2012 Les Kaïra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace