foto

Patricie Soukupová

  • nar. 6.2.1995 (24 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
Vyrobeno s láskou (TV film)
2013 Pérák (studentský film)
2010 Hajzlíci (studentský film)

TV seriály

2018 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Ženské zbraně (S02E07)
2017 Pod jedním nebem (TV seriál)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Návrat (S02E10)
2012 Ententýky (TV seriál)
Nikdo mě nemá rád (E03)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)

Dokumentární

2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Soukupa (S11E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky