Reklama

Reklama

V.I.P. vraždy

(seriál)
  • Česko VIP vraždy
Česko, (2016–2018)

Hrají:

Soňa Norisová, Patrik Děrgel, Jiří Dvořák, Jan Révai, Miroslav Vladyka, Martin Myšička, Jiří Hána, Jana Stryková, Tomáš Měcháček, Jitka Sedláčková (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(27)

Detektiv Beran se vrací po dvou měsících mimo službu zpět na oddělení vražd a hned první případ ho zavede do komplikované VIP společnosti. Vyšetřuje vraždu významného advokáta Grégra, který zastupoval bohaté a slavné klienty a na jehož smrti má zájem hned několik lidí. Beranovou hlavní podezřelou se stává Klaudie Wolfová, úspěšná a známá spisovatelka krimi románů, která má nejen motiv, ale její poslední kniha navíc znepokojivě připomíná detaily jak Grégrovy vraždy, tak i dalších následných zločinů. (TV Prima)

(více)

Recenze (161)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Pozor, vztahovky už asi nefrčí, tak budeme fušovat do detektivek, přece na to máme, ne? Sorry holky, fakt nemáte! Navrhuji sloučit VIP vraždy s Top star magazínem a pro každý díl zajistit když ne vraždu tak aspoň pár facek nějaké "selebritě", ať se ten smradlavý rybníček nenažraných otlemů s hypotékami aspoň trochu pročistí. A začněte prosím Kohákem, ten soutěží s Kostkovou o titul nejprofláknutější selebrity u nás, ale ona se aspoň češe a holí..... ()

carl.oesch 

všechny recenze uživatele

Před odpadem zachránilo toto dílo u mně onen díl, kde je docela bez obalu předveden velký protikorupčník, filantrop a miliardář Janeček. No a taky trochu musím konstatovat, že Soně Norisové to v těch brýlích seklo, ocenil jsem její celkovou vizuální prezentaci (její outfity), takže asi nejhezčí slovenská herečka této věkové kategorie, která navíc podobně jako svého času Emília Vašáryová díky bohu nějak tak nestárne.... ()

Reklama

Babous 

všechny recenze uživatele

Ten námět je dobrý a ústřední dvojice je sympatická, bohužel jsem vraha odhalil už asi tak v polovině epizody a zbytek filmu jsem tak jenom musel čekat, než to dojde i vyšetřovatelům. Což je chyba scénáře, který mimochodem obviňuji i z nepřirozených dialogů. Prostředí "pražské smetánky" je zajímavé, pokud budu mít čas, možná mrknu i na další díly. ()

kodwin 

všechny recenze uživatele

Po pár dílech musím konstatovat, že to není tak špatné, jak se zdálo. Možná jsem si taky už zvykl ... Největší problém vidím v Děrgelovi, který vedle Norisové vypadá jako ochotník. To už i ten Révai hraje líp. Dvojice Hána/Stryková je ale fakt super, oba mě baví. Scénáře jsou v průměrné. Někdy něco vybočí nahoru nebo dolů, ale tak už to v těhle seriálech bývá. Kdo má rád nenáročné detektivky, u kterých se může bavit s partnerem, stráví u VIP vražd celkem příjemný večer. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Český odvar seriálu Castle na zabití, ovšem s mnohem slabším nápadem a dost předvídatelným scénářem. Vraha odhalíte hned, což u detektivky není moc příjemné. Jediné, co vás na seriálu může těšit je zajímavé obsazení a příjemné charaktery. Scénáristkám jdou lépe ty "vztahové a rodinné seriály", v ostatním mají ještě hodně velké rezervy. EDIT: Tak pozor, nová taktika, vybalit hned 6 podezřelých, různě je propojovat a nakonec se vytasit úplně s někým novým ... Ale tak ano, to už bylo trochu chytřejší. Teď jen najít kompromis. ()

Galerie (381)

Zajímavosti (3)

  • Vždy před scénami z kanceláře vyšetřovatelů je záběr na policejní budovu, jež má vyklápěcí okna. Při záběrech z kanceláře jsou ale vidět klasická okna, otevírající se do stran. Scény jsou tedy natáčeny jinde. (rakovnik)

Reklama

Reklama