foto

Jon Lee

  • nar. 26.4.1982 (36 let)
    Devon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento herec a zpěvák se narodil 26. dubna 1982. Byl členem úspěšné hudební skupiny S Club 7. Tato hudební skupina je známá také z velké spousty televizních seriálů a filmů. V roce 2001 se tato populární britská hudební skupina stala novou propagátorskou tváří společnosti PEPSI. Honorář kapely činil 10 milionů liber.

Díky svým rodičům dostával soukromé hodiny herectví. Zahrál si hlavní roli v divadelním představení Oliver. Kvůli této roli se přestěhoval z Devonu do Londýna. Když se přestala hra v divadle hrát, zapsal se na divadelní školu Sylvii, kde se v herectví zdokonalují různé hudební celebrity. Obdivuje zpěváka Robbieho Williamse, Whitney Houston, Cher a Britney Spears. Rád také čte knihy Mezi jeho oblíbená jídla patří vegetariánské lasagne. Jeho oblíbeným dezertem je vanilková zmrzlina.

Josef "videofil" Novák

Herecká filmografie

Filmy

2008 Telstar: The Joe Meek Story
2003 Bezva parta
2002 Smash Hits Poll Winners Party 2002 (TV film)
2000 Aladdin (TV film)
S Club 7: Artistic Differences (TV film)
1999 Největší obchodní dům na světě (TV film)
1997 Mlýn na červené řece (TV film)

TV seriály

2002 Ať žije S Club! (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2001 S Club 7 v Hollywoodu (TV seriál)
2000 S Club 7 v L.A. (TV seriál)
1999 S Club 7 v Miami (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Swamp Thing (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)

Dokumentární

2003 The 100 Greatest Musicals (TV film)
2002 Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
2001 S Club 7: S Club Party Live (koncert)
2000 It's Only Rock 'n' Roll
Planet Pop
S Club 7 in New Zealand (TV film)
S Club 7: Reach
1999 S Club 7 - It's an S Club Thing
S Club 7: Bring It All Back (To You)
S Club 7: S Club Party

TV pořady

2001 National Lottery Christmas Cracker (TV pořad)
Pop Goes Christmas (TV pořad)
Record of the Year 2001, The (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
So Graham Norton (TV pořad)
1997 Night Fever (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2001 Don't Stop Movin (hudební videoklip)
Never Had a Dream Come True (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace