foto

Alexandr Baširov

  • nar. 24.9.1955 (63 let)
    Sogom, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Léto
2017 Charms
Kapr rozmražený
Lalay-Balalay
2016 Zavtra utrom
Čelovek iz buduščego
2015 Kartina maslom
Strana Oz
2014 Ja vitaju v oblakach
Sex, kofe, sigarety
Zdrastě, ja vaš papa!
2012 Agent osobogo naznačenija 3: Slučaj na ochotě (TV film)
Rževskij protiv Napoleona
2011 Lhostejnost
Rotilõks
2010 Igla Remix
Kraj
Punane elavhõbe
2009 Kakraki
Krasnyj ljod. Saga o chantach Jugry
LOpuCHI
Ottorzhenie
Pejsci z vesmíru
Samyj lučšij film 2
Staršaja žena
Ten štastlivec
2008 2-Assa-2
Bezumnyj nojabr
Nasledniki
Nikto ně znajet pro sex 2: No sex
Zachodi - ně bojsja, vychodi - ně plač
2007 1814
Antidur
Leningrad
Náklad 200
Osoběnnosti nacionalnoj podljodnoj lovli, ili Otryv po polnoj
Otěc
Polnoje dychanije
Tupoj žirnyj zajac
Volk
2006 Nikogda ně razgovarivajtě s něizvěstnymi
Nikto ně znajet pro sex
Pitěr FM
2005 9. rota
Mama, ně gorjuj 2
Žmurki
2004 Samyj lučšij prazdnik (TV film)
Slušatěl
2002 Bear's Kiss
2001 Jady, ili Vsemirnaja istorija otravlenij
Mechaničeskaja sjuita
Sjostry
2000 Daun Haus
1998 Chrustaljove, vůz!
Mama, ně gorjuj!
Železnaja pjata oligarchii
1996 Žjostokoje vremja
1995 Pribytije pojezda
1993 Amerikanskij děduška
Nad ťomnoj vodoj
1992 Samostojatělnaja žizň
1991 Dom pod zvjozdnym něbom
1989 Čjornaja roza - emblema pěčali, krasnaja roza - emblema ljubvi
1988 Jehla
1987 Assa
1986 Divoká holubice

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
2015 Vremenno nědostupen (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Veďma (S02E12)
Ochota (S02E11)
Gavajskaja roza (S02E10)
další epizody (10)
2014 Belyje volki 2 (TV seriál)
2013 Dělta (TV seriál)
Zjaťok (S01E12)
Lesnik (S01E11)
Mišeň (S01E09)
další epizody (10)
Strojka (TV seriál)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Sobaka Baskervil (E08)
2012 Grač (TV seriál)
2011 Děmony (TV seriál)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
2010 Jefrosinja (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2006 Viking (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Mistr a Markétka (TV seriál)
Ochota na asfaltě (TV seriál)
Ubojnaja sila 6 (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Epizoda 9 (S07E09)
Epizoda 8 (S07E08)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Bljuz osenněgo večera (S01E09)
1988 Chleb - imja suščestvitělnoje (TV seriál)

Dokumentární

2004 Elinkautiset

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Volk

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace