foto

Christopher Storer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Rental
2018 Osmá třída

Režijní filmografie

Filmy

2020 Relanxious
2017 Hasan Minhaj: Homecoming King (TV film)
2016 Bo Burnham: Make Happy (TV film)
2011 Blisters: How Four Became Three, The

TV seriály

2020 Ramy (TV seriál)
You Are Naked in Front of Your Sheikh (S02E10)
Can You Hear Me Now? (S02E02)
Bay'ah (S02E01)
2019 Ramy (TV seriál)
Do The Ramadan (S01E05)
A Black Spot on the Heart (S01E03)
Princess Diana (S01E02)

Dokumentární

2012 Rituals (TV seriál)

TV pořady

2019 Dan Soder: Son of a Gary (TV pořad)
Jeff Garlin: Náš člověk v Chicagu (TV pořad)
Ramy Youssef: Pocity (TV pořad)
2018 The Comedy Lineup (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Relanxious
2013 Bo Burnham: What (TV film)
2012 Sin Bin
2011 Blisters: How Four Became Three, The

Dokumentární

2012 Rituals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky