Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Štědrovečerní hostina se sedmi rybami. (Disney+)

Recenze (33)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná kláda. Herecké výkony všech byly excelentní. Ale postava matky?Jamie Lee Curtis? Mazec. Ovšem bez skvělého scénáře a režie by to byla uječená psychodivočina, takže velká poklona Storerovi. Tato epizoda je prolezlá takovou rodinnou toxicitou, že by mohla labilnějším divákům, způsobit stavy úzkosti. Televizní TOP. ()

Henry007

všechny recenze uživatele

K přípravě potřebujete: dvojnásobnou porci stopáže, flashback, špetku uměle vytvořeného dramatu a pečlivě vybrané známé herce do epizodních rolí. Postup: ihned zapněte sporák na nejvyšší stupeň, postupně přidávejte konverzace o ničem zásadním a epizodní herce, které diváci z nají odjinud. Ty opékejte do zlatova, můžete je lehce připálit, hlavně vařte rychle. Postupně přidávejte drobky uměle vytvořené dramatu, protože tohle je pokrm s italskými kořeny a musí se správně vyhrotit. Až budete cítit, že se vám epizoda připéká, zapalte záclony a odejděte z kuchyně. ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Jak mě druhá série zatím přišla nudnější a až podivně rozvlekle veselejší než ta první, aneb chyběl tomu ten adrenalin, tak tahle epizoda to pořádně nakopla, to je úplný klenot! Tenhle díl seriálu by fungoval i jako samostatný film nebo divadelní hra. Herecké výkony jsou naprosto excelentní a hvězdné obsazení té nejšílenější vánoční večeře v historii, jakou jsem kdy viděl nebo se jí účastnil, tomu dává korunu :_) Tady snad nikdo nemůže hodnotit jinak než maximem *všechny palce nahoru* ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důkladně, zejména herecky, propečená rodinná depka. Jamie Lee Curtis k nepoznání. A stejně jako u Breaking Bad a Euphorie obrovské ocenění za odvahu říznout do konvenčních schémat a rozhodit seriál destilátem úplně jiných nálad, než které divák standardně očekává. A stejně jako u zmíněných, i Bear to dělá zatraceně chytře. ()

BarryLyndon

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

LEGO příběh, Cherry a Logan se můžou jít zahrabat. Co jiného je desítková věc než tohle? Dává si to k večeři libovolnou rodinnou filmovou konverzačku. A konečně někdo zadaptoval Vánoce naší famílie! V podstatě bych to doporučil jako první díl seriálu a pak začít nakoukávat zbytek. Neskutečný. Přitom se tam dějově nestalo nic, jenom jsem si hodinu užíval ten kulomet hlášek, charismatu a screen presence. Tohle protáhnout o půl hodiny, tak to může na Oscary, beze srandy a nadsázky. Jedna herečka tu překonala svůj nedávný oscarový výkon.  TOP3 epizoda všech dob. A to jsem si to pustil po finále Winning Time a dal to dvakrát po sobě, neuvěřitelná dokonalost a povinnost pro všechny fandy pohyblivých obrázků, ne vážně, pusťte si to soudruzi bez ohledu na to jestli jste viděli libovolný díl nebo jak toporně to na vás působí.  A pak to obsazení, kurva to epizodní obsazení!!! Já to tu tehdy ignoroval, tak jsem to nečekal. A je to obří potvrzení, jak moc výjimeční seriáloví herci jsou Jeremy Allen White a Ebon Moss-Bachrach, protože tu drží krok s těmi nejhvězdnějšími jmény.  Speciálně pro pepa jsem k tomu udělal meme shrnující obsazení a mou reakci. Jenom bych rád upozornil, že do této chvíle tam bylo největší cameo televizní kuchař Matty Matheson, který tam paradoxně hraje údržbáře.  https://imgflip.com/i/7zwv9lha 10000000000/10 ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama