foto

Lisa Werlinder

  • nar. 12.3.1972 (47 let)
    Uppsala, Uppsala län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Einer für alle, alles im Eimer (TV film)
Einmal Hallig und zurück (TV film)
2013 Tatort - Borowski und der brennende Mann (TV film)
2012 Shoo bre
2011 Alle for én
Almost Perfect
Freilaufende Männer (TV film)
Match
2010 Gjenmøte
Tatort - Borowski und der vierte Mann (TV film)
2009 A Swedish Midsummer Sex Comedy
2008 Fikapaus
2007 Převrat
Vymahač (TV film)
2006 Kärringen därnere
2005 Mnichov
Som man bäddar...
2003 Arven
Flamingo
2001 Píseň pro Martina
2000 Hassel - Förgörarna
Klepy

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2018 Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2016 Dicte (TV seriál)
Når sindet bliver sygt - del 1 (S03E05)
I Wagners fodspor - del 2 (S03E04)
2010 Wallander (TV seriál)
Vittnet (S02E13)
2008 Z Rock (TV seriál)
2007 En riktig jul (TV seriál)
2005 Hon och Hannes (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
2002 Olivia Twist (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Bodilfesten 2004 (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace