foto

Jevgenija Simonova

  • nar. 1.6.1955 (65 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Plaču s vami
2011 Dva bileta v Veněciju (TV film)
2010 Elizium
2006 Mnogotočije
1994 Prizrak doma mojego
1993 A vot i ja...
1990 Běs v rebro
1989 Prjamaja transljacija
1988 Francouz
1985 Dikij větěr
1984 Skazki starogo volšebnika (TV film)
1983 Dolgaya doroga k sebe
Karanténa
Kogda igrali Bacha
1982 Seans odnovremennoy igry (TV film)
1981 Маскарад (TV film)
1980 Dvacet šest dnů ze života Dostojevského
Rafferty (TV film)
Rasskaz neizvestnogo čeloveka
1978 Obyčejný zázrak (TV film)
Správný kluk
1977 Výnosné místo (TV film)
1975 Afoňovo zmoudření
Ztracená expedice (TV film)
1973 Zpívající eskadra

TV seriály

2019 Skaži pravdu (TV seriál)
Anatomija ubijstva (TV seriál)
Po prozvišču Princ (S02E04)
Plennica čjornogo omuta (S02E03)
Smerť v kruževach (S02E02)
další epizody (4)
2018 Lancet (TV seriál)
Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Zagovor (E25)
Poručik Semibratov (E24)
Karetnikovy (E23)
další epizody (24)
2016 Osinoje gnězdo (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Kuprin. Vpotmach (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
Kaplja sveta (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Gaďuka v sirope (S02E01)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Svoloč něnagljadnaja (S01E03)
Poker s akuloj (S01E02)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)
1985 Děti solnca (TV seriál)
1983 Подросток (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky