foto

Françoise Dorner

  • nar. 17.6.1949 (71 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Le parfum de Jeannette (TV film)
1995 Duchesse de Langeais, La (TV film)
1992 Amies de ma femme, Les
1990 Avanti (TV film)
Feu sur le candidat
1989 Invité surprise, L'
1986 Gros dégueulasse
1984 Dvojče
La Jeune Femme en vert (TV film)
1982 L'accompagnateur (TV film)
Marseillaise, La (TV film)
1981 Black Mirror
1978 En l'autre bord
1975 Emilienne
Povídka o policajtovi
Rage au poing, La
1974 Amoureuse Joséphine (TV film)
Le soleil de Palicorna (TV film)
1971 La Possédée (TV film)

TV seriály

1999 La crim' (TV seriál)
1998 Pédiatres, Les (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
1983 Fabien de la Drôme (TV seriál)
Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Miss (TV seriál)
1976 Pêche miraculeuse, La (TV seriál)
1974 Les enfants des autres (TV seriál)
1973 Temps de vivre, le temps d'aimer, Le (TV seriál)
1972 Die Melchiors (TV seriál)
1969 Petit monde de Marie-Plaisance, Le (TV seriál)
1967 Amateur ou S.O.S. Fernand, L' (TV seriál)
Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Mr. Morgans letzte Liebe - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Sekretärin des Weihnachtsmanns, Die (TV film)
1997 Une femme sur mesure (TV film)
1996 Le parfum de Jeannette (TV film) - scénář, divadelní hra

TV seriály

1995 L'histoire du samedi (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky