foto

Jim Fall

  • nar. 13.12.1962 (56 let)
    Albion, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Birthday Girl
Sing Out
2018 Pretty
2013 Mé potrhlé já
2012 Mr. Christmas (TV film)
2011 Zásnuby o prázdninách (TV film)
2006 Svatební války (TV film)
2003 Italské prázdniny
2000 Damaged Goods (TV film)
1999 Trick

TV seriály

2006 So noTORIous (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2004 Hilary's Roman Adventure

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky