foto

Yani Gellman

  • nar. 2.9.1985 (32 let)
    Miami, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Psycho She Met Online (TV film)
The Saint (TV film)
2016 47 metrů
2015 Tajemné vraždy (TV film)
2014 Category 5 (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2003 Italské prázdniny
2002 Eddie a Tru (TV film)
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 Jason X
Nejvyšší boss (TV film)
Sex, lži a posedlost (TV film)
2000 Moje zlaté děti (TV film)
Temná legenda 2

TV seriály

2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
iZombie (TV seriál)
Love & Basketball (S02E05)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Den volna (S03E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Prkno a pořádek (S06E21)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Broken (S08E15)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Laskavý dotek (TV seriál)
Pretty Dirty Secrets (TV seriál) - herec, a.z.
Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Vražedkyně (S03E12)
Jako jed (S03E05)
další epizody (12)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
Družička (S02E10)
další epizody (11)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Monster Warriors (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Guinevere Jones (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2007 V pasti (TV seriál)
2004 Hilary's Roman Adventure
2000 Deníky královen: Kleopatra, dcera Nilu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace