foto

Yani Gellman

  • nar. 2.9.1985 (34 let)
    Miami, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 47 metrů
The Psycho She Met Online (TV film)
The Saint (TV film)
2015 Tajemné vraždy (TV film)
2014 Smrtící hurikán (TV film)
2009 Degrassi Goes Hollywood (TV film)
2003 Italské prázdniny
2002 Eddie a Tru (TV film)
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 Jason X
Nejvyšší boss (TV film)
Sex, lži a posedlost (TV film)
2000 Moje zlaté děti (TV film)
Temná legenda 2

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
The Wisdom of the Desert (S05E07)
Poslední recept (S05E03)
Falešné recepty (S05E02)
další epizody (4)
2018 Dynastie (TV seriál)
Bláznivá ženská (S02E09)
Rána za krk (S02E08)
Dočasně zamořeno (S02E07)
Zpátky do práce (TV seriál)
2005 (S02E01)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
Shades of Grey (S02E10)
iZombie (TV seriál)
Love & Basketball (S02E05)
Even Cowgirls Get the Black and Blues (S02E04)
Saving Hope (TV seriál)
Miss You (S04E04)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Den volna (S03E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Prkno a pořádek (S06E21)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Broken (S08E15)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Duchové minulosti (S13E21)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
All In (S01E03)
Laskavý dotek (TV seriál)
Pretty Dirty Secrets (TV seriál) - herec, a.z.
Prolhané krásky (TV seriál)
Temná jízda (S03E13)
Vražedkyně (S03E12)
Jako jed (S03E05)
další epizody (12)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
Družička (S02E10)
další epizody (11)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Monster Warriors (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2002 Guinevere Jones (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1998 Animorphs (TV seriál)
Mentors (TV seriál)
The Famous Jett Jackson (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th
2007 V pasti (TV seriál)
2004 Hilary's Roman Adventure
2000 Deníky královen: Kleopatra, dcera Nilu

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky