foto

David Bond

  • nar. 13.11.1914
    New York City, New York, USA
  • zem. 16.4.1989 (74 let)
    West Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Řekni ano!
1985 Návrat oživlých mrtvol
1980 Věříme v Boha?
1979 Skinflint: A Country Christmas Carol (TV film)
1978 Rodinný lékař
1977 Jeden na jednoho
The Last of the Cowboys
1975 Aloha, Bobby and Rose
1974 Snakes
1966 The Silencers
1962 Married Too Young
1959 Arson for Hire
1958 Gun Fever
1957 27. den
Istanbul
The Story of Mankind
1956 Flagpole Jitters
Rumble on the Docks
Žízeň po životě
1954 Black Tuesday
Stříbrný kalich
1953 Eyes of the Jungle - a.z.
Fighter Attack
Julius Caesar
Three Sailors and a Girl
1952 Brigand, The
Gents in a Jam
Můj syn John
Son of Ali Baba
The Golden Hawk
1951 Flight to Mars
Mask of the Avenger
Sirocco
The Great Caruso
The Sword of Monte Cristo
1950 A Lady Without Passport
A Life of Her Own
Na opuštěném místě
1949 Hokus Pokus
Song of India
Tarzan's Magic Fountain
We Were Strangers
1948 Dáma v hermelínu
Johanka z Arcu
1947 Cigarette Girl
Dvojí život
The Late George Apley
The Private Affairs of Bel Ami
1946 Cizinec
The Return of Monte Cristo
1945 A Song to Remember
Counter-Attack
Over 21

TV seriály

1981 Bret Maverick (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
Sam (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Dragnet 1967 (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The New Exhibit (S04E13)
1962 The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Margie (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Frontier Doctor (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1954 Rocky Jones, Space Ranger (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Ramar of the Jungle (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace