foto

Júgo Kanno

  • nar. 5.6.1977 (42 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Psycho-Pass: Sinners of the System Case 1 – Cumi to bači
2018 Batman Ninja
Inori no maku ga oriru toki
Kasane
2017 Blame!
Kišibe Rohan wa ugokanai: Mucukabezaka
2016 Adžin: Šógeki
2014 Gundam G no Reconguista: From the Past to the Future
2012 Hotaru no Hikari
Kirin no cubasa: Gekidžóban šinzanmono
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
Válka knihoven: Křídla revoluce
2011 Andarushia: Megami no houshuu
Kaidži 2: Džinsei dakkai gému
SP: The Motion Picture – Kakumei hen
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
SP: The motion picture yabô hen
2009 Black gaiša ni cutometeru n da ga, mó ore wa genkai kamoširenai
Kaidži: Džinsei gjakuten game
Magare! Spoon
アマルフィ 女神の報酬
2008 Akai ito
Jógiša X no kenšin
Šórin šódžo
2007 Zázrak vánoční noci
2006 Júki (TV film)

TV seriály

2019 Gisó furin (TV seriál)
2018 Džodžo no kimjó na bóken: Ógon no kaze (TV seriál)
Grancrest senki (TV seriál)
Legal V (TV seriál)
2017 Keidži Jugami (TV seriál)
Sakurako-san no ašimoto ni wa šitai ga umatteiru (TV seriál)
2016 ON (TV seriál)
2015 Zeni no sensó (TV seriál)
2012 37 sai de iša ni natta boku: Kenšúi džundžó monogatari (TV seriál)
Dâti mama! (TV seriál)
Ghost Mama Sôsasen: boku to mama no fushigi na 100 nichi (TV seriál)
Psycho-Pass (TV seriál)
2011 Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Kiina (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Osen (TV seriál)
Tecuwan Birdy: Decode (TV seriál)
Tošokan sensó (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
Hotaru no Hikari (TV seriál)
SP: keišičó keibibu keigoka dai jon kakari (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
Hataraki Man (TV seriál)
2004 Rasuto kurisumasu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky