foto

Erik Colin

  • nar. 1947
  • zem. 15.11.2013

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Lise et Laura (TV film)
1979 Et la tendresse ? Bordel !
1977 Goodbye, Emmanuelle
1975 Le chat et la souris
Návrat sedmé roty
1974 Dis-moi que tu m'aimes
1973 Kam se poděla sedmá rota?
Les deux maîtresses (TV film)
1972 Mort d'un champion, La (TV film)
1971 Le dessous des cartes d'une partie de whist (TV film)
1970 Madame Filoumé (TV film)

TV seriály

1996 St. Tropez (TV seriál)
1988 Allô, tu m'aimes (TV seriál)
1985 Madame et ses flics (TV seriál)
Policejní komisařství (TV seriál)
1982 Esprit de famille, L' (TV seriál)
1981 Amours des années grises, Les (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1979 Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Joséphine ou la comédie des ambitions (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
Médecins de nuit (TV seriál)
1977 Ne le dites pas avec des roses (TV seriál)
1976 Anne jour après jour (TV seriál)
1973 Provocateur, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky