foto

Sallie Patrick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Kingmakers (TV film)

TV seriály

2016 Všemocný (TV seriál)
Finale: Part One! (E21)
Základy malování aktu (E14)
2015 Všemocný (TV seriál)
Mozek na drogách (E11)
Krize osobnosti (E05)
2012 Dating Rules from My Future Self (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
2010 Taková nenormální rodinka (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Organ Donor (S02E09)
The Injured Party (S02E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace