Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Po pilotu zatím spokojenost, díky stejnému režisérovi zůstává pár pěkných libůstek ("průlety" kamery), příběh byl zatím celkem šikovně postaven a zůstal také Bradley Cooper. Problémem ale je, že hlavní postava Bradleymu nesahá ani po kotníky, ženská hlavní představitelka není taky zrovna výhra, ale hlavně se bojím co bude dál, aby to neskončilo někde ve vodách průměru. Tvůrci to mají vážně těžké a tak jsem zvědavý na další díl. 3,5* ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele

Platí pro první díly I.série.....Takový naspeedovaný seriál....klipovitě a humorně "sjíždí" jednu scénu za druhou, aniž by čímkoliv zdržoval. Takže si vemte jednu tabletku NZT,pořiďte si Internet a pak již bude stačit si něco přečíst a voalá....máme tu dalšího Sherlocka. Sám jsem zvědav, jak dlouho mně bude seriál bavit,ale prozatím to jde a po takovém Homelandu (5.série) z kterého mám depku,je to příjemné osvěžení. Druhá polovina série...už je to tak trochu stejná písnička a to,čeho jsem se obával,se dostavilo,proto snižuji hodnocení na tři. ()

pneumotorax 

všechny recenze uživatele

Z perfektního filmu vzešel seriál s obrovským potenciálem,který byl líně spláchnut do hajzlu lenochy kteří zjevně nechtěly zapojit ani těch 5% mozkové aktivity kterou bez NZT mají,aby vymyslely důstojné pokračování.Místo chlápka který má díky thallanylzirconio-methyl-tetrahydro-triazatriphenylu odemknutý celý potenciál mozku,slušně nakročeno k tomu stát se "ředitelem vesmíru"....,udělají kriminálku.Hlavnímu hrdinovy dají jeho excelentní dedukční schopnosti jen trošku originálnějším způsobem,aby jsme si to nespletly třeba z mentálistou nebo něčim jiným.Občas je to vtipné,občas je to originální a jsem rád,že vidím Debru zase živou(<--spoiler).Ale za promrhanou příležitost dávám ještě dobrý hodnocení. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem od seriálu očekával různorodost - tzn. že si NZT vezme každý díl někdo zcela jiný a bude mu to měnit život. Příklad: K NZT se dostane bezdomovec, neúspěšný podnikatel, totální lůzr...A místo toho se to točí kolem jediného člověka. Jennifer Carpenter je mi nesympatická už od dextera a Jake se v prvním díle choval fakt jak spíš na piku. Atmosféra a právě to, že NZT ve filmu nebyla uplně obyčejná droga, se kamsi vytratila. Po pilotu zatím vidím spíše nevyužitý potenciál, uvidíme dál.... ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 13. díle 1. série s názvem "Stop Me Before I Hug Again" můžeme vidět několik odkazů na režiséra Christophera Nolana. Jedna z postav se jmenuje Nolan Bale, což je odkaz na Nolanovu trilogii o Batmanovi, kde hlavní roli ztvárnil Christian Bale. Dalším odkazem je věta, ve které Brian Finch (Jake McDorman) říká o jedné technologii, že je jako: "Počátek v reálném světě". (Miro_CZ)

Reklama

Reklama