foto

Andrej Krasko

  • nar. 10.8.1957
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 4.7.2006 (48 let)
    Oděsa, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ja ostajus
Ljubov morkov
2006 Pitěr FM
Průsmyk smrti (TV film)
Svoloči
2005 9. rota
Nočnoj prodavec
Slepá bába
Turecký gambit
2004 72 metrů
Bogiňa: kak ja poljubila
Sapiens
2002 Kopejka
Oligarch
2001 Sjostry
1998 Hraniční přechod
Svéráz národního rybolovu
1997 Amerikanka
Bratr
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
1995 Pribytije pojezda
1994 Junoša iz morskich glubin
Russkaja simfonija
1992 Loch - poběditěl vody
1990 Afgánský zlom
1989 Don Sezar de Bazan (TV film)
1988 Fontána
1987 Odpadlík
1986 Zával
1980 Nikudyšnaja (TV film)

TV seriály

2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Likvidace (TV seriál)
2005 Brežněv (TV seriál)
Doktor Živago (TV seriál)
Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Diversant (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Něsekretnyje materialy (S03E02)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Zolotaja golova (S05E06)
Tichij bereg (S05E05)
Isčezajuščij vid (S05E04)
další epizody (6)
2003 Učastok (TV seriál)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Pulkovskij meridian (S04E06)
Tigry ně znajut stracha (S04E05)
Spas něrukotvornyj (S04E04)
další epizody (6)
2002 Agentstvo (TV seriál)
Bez bazara (S01E03)
2001 Ubojnaja sila (TV seriál)
Zakon perspektivy (S03E03)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Sutěněr (S03E12)
Kljatva Gippokrata. Časť 2 (S03E11)
Kljatva Gippokrata. Časť 1 (S03E10)
další epizody (12)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Těchnologija ubijstva (S02E12)
Sněžnyj čelovek (S02E11)
Cejtnot. Časť 2 (S02E10)
další epizody (12)
1999 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Tranzit (S01E12)
Naslednik (S01E11)
Meduza Gorgona (S01E10)
další epizody (9)
1998 Agent nacionalnoj bezopasnosti (TV seriál)
Skripka Stradivari (S01E04)
Peťa i Vol (S01E02)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Celuju, Larin (S01E04)
Košmar na ulice S (S01E01)
1993 Koň bělyj (TV seriál)