foto

Valentina Titova

  • nar. 6.2.1942 (78 let)
    Kaliningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2000 Puberta
Ženščin obižať ně rekomendujetsja
1999 Umirať legko
1996 Ljubiť po-russki 2
1995 Ljubiť po-russki
1991 Bezumnaja Lori
Car Ivan Groznyj
1990 Běs v rebro
Sobačij pir
1989 Nočevala tučka zolotaja...
Это было у моря...
1987 Vyděrač
1986 Železnoje pole
1985 I na kamenech rostou stromy
Lovec hadů
Zavěščanije
Ťjoťa Marusja (TV film)
1984 Testament profesora Dowella
Vosem dněj naděždy
1983 Něžnyj vozrast
Řetěz štěstí
Řidič autobusu (TV film)
1981 Když padá hvězda
Карнавал
1980 Petrovka 38
Tehdy před dvaceti lety
Zvjozdnyj inspektor
1979 Goluboj karbunkul (TV film)
Ralli
1978 Hvězda naděje
Obočina
Otec Sergej
Po ulicam komod vodili...
Rozvrh napozítří
Živitě v radosti
1977 Muž jak se patří
Po semejnym obstojatelstvam
Гонки без финиша
1976 100 gramm dlja chrabrosti
Dni Turbinych (TV film)
Sentimentální román
1975 Dolgije vjorsty vojny (TV film)
Krůček k lásce
Ozvěny
Voskhod nad Gangom
1974 Pamatuj si své jméno!
Tenkrát u Tichého oceánu
1973 Nejlon 100%
1972 Gorod na Kavkaze
Vozvraščenije k žizni
1971 More našej naděždy
1970 Karusel
Mež vysokich chlebov
1967 Fokusnik
Дом и хозяин
1966 Šostakovič: Katerina Izmajlova - Višněvskaja
1964 Metelice

TV seriály

2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
Dělo o pervoj ljubvi (E10)
2004 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)
1992 Dym (TV seriál)
1991 Nepredviděnnyje vizity (TV seriál)
1989 Ženščiny, kotorym povezlo (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)
1979 Mladá léta Karla Marxe (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)
Опасный поворот (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky