foto

Valentina Titova

  • nar. 6.2.1942 (77 let)
    Kaliningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Něčajannaja radosť (TV film)
2000 Puberta
Ženščin obižať ně rekomendujetsja
1999 Umirať legko
1996 Ljubiť po-russki 2
1995 Ljubiť po-russki
1991 Bezumnaja Lori
Car Ivan Groznyj
1990 Běs v rebro
Sobačij pir
1989 Eto bylo u morja...
Nočevala tučka zolotaja...
1987 Vyděrač
1986 Železnoje pole
1985 I na kamenech rostou stromy
Lovec hadů
Zavěščanije
Ťjoťa Marusja (TV film)
1984 Testament profesora Dowella
Vosem dněj naděždy
1983 Něžnyj vozrast
Řetěz štěstí
Řidič autobusu (TV film)
1981 Karnaval
Když padá hvězda
1980 Odnaždy, dvadcať let spusťa
Petrovka 38
Zvjozdnyj inspektor
1979 Goluboj karbunkul (TV film)
Ralli
1978 Hvězda naděje
Obočina
Otec Sergej
Po ulicam komod vodili...
Rozvrh napozítří
Živitě v radosti
1977 Gonki bez finiša
Muž jak se patří
Po semejnym obstojatelstvam
1976 100 gramm dlja chrabrosti
Dni Turbinych (TV film)
Sentimentální román
1975 Dolgije vjorsty vojny (TV film)
Krůček k lásce
Ozvěny
1974 Pamatuj si své jméno!
Tenkrát u Tichého oceánu
1973 Nejlon 100%
1972 Gorod na Kavkaze
Vozvraščenije k žizni
1970 Karusel
Mež vysokich chlebov
1967 Dom i chozjain
Fokusnik
1966 Katerina Izmailova
1964 Metelice

TV seriály

2013 Bescennaja ljubov (TV seriál)
2011 Amazonki (TV seriál)
1992 Dym (TV seriál)
1991 Nepredviděnnyje vizity (TV seriál)
1989 Ženščiny, kotorym povezlo (TV seriál)
1984 Mjortvyje duši (TV seriál)
TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)
1979 Karl Marx. Molodyje gody (TV seriál)
1972 Bolšaja peremena (TV seriál)
Opasnyj povorot (TV seriál)
1968 Štít a meč (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace