foto

Jan Tesarz

  • nar. 4.8.1935
    Czechowice, Województwo śląskie, Polsko
  • zem. 3.1.2020 (84 let)
    Toruń, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Hartova válka
1995 Cwał
1994 Miasto prywatne
1993 Dobrou chuť (TV film)
Kraj świata (TV film)
Mejdan
Polski Crash (TV film)
1990 Zvláštní bytosti
1989 Poslední loď
1987 Krátký film o zabíjení
Misja specjalna
1986 Poplach v Tiutiurlistánu
1985 Bez konce
1981 Byl jazz
1980 Zamach stanu
1979 Klinč
1977 Palace Hotel
1976 Mgla
1975 Zwyciestwo
1971 Gwiazda wytrwalosci (TV film)
Wiktoryna czyli czy Pan pochodzi z Beauvais? (TV film)
1969 Kierunek Berlin
Ostatnie dni
Pan Wolodyjowski
1967 Boxer

TV seriály

2005 Anioł Stróż (TV seriál)
Dobry uczynek Eryka (E05)
1990 Dekalog (TV seriál)
Dekalog V (E05)
Dekalog IV (E04)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1984 Pan na Żuławach (TV seriál)
1980 Królowa Bona (TV seriál)
1974 Najwazniejszy dzien zycia (TV seriál)
1971 Pan Autíčko a templáři (TV seriál)
1969 Przygody Pana Michala (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)
Zrada (E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky