foto

Enrico Lo Verso

  • nar. 18.1.1964 (55 let)
    Palermo, Sicílie, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 El cuaderno de Sara
Michelangelo - Infinito
2017 Gramigna
2016 Boris Giuliano: Un poliziotto a Palermo (TV film)
Quel bravo ragazzo
Ustica: The Missing Paper
2015 Nomi e cognomi
2014 Lidský hlas
2012 Bitva u Vídně 1683
Turno di notte lo fanno le stelle, Il
2011 La soluzione migliore
Red Gold
2010 Bella società, La
Donna Velata, La (TV film)
Poslední noc v Římě
2009 Baaria
Carmel
Pochi giorni per capire
2008 Una madre (TV film)
2007 13 růží
Baronka di Carini (TV film)
Carta esférica, La
Il giorno la notte poi l'alba
Jako mravenci
Milano Palermo - Il ritorno
Miruš
2006 Salvatore - Questa è La Vita
Tajemství hrobky
2005 Che Guevara
Umění milovat
2004 Posso chiamarti amore? (TV film)
Tre giorni di anarchia
2001 Gli amici di Gesù - Giuda (TV film)
Hannibal
L'amore imperfetto
2000 Bídníci (TV film)
1999 Li chiamarono... briganti!
Nezkrotný
1998 Del perduto amore
Usměj se na mě
1997 Naja
1996 Come mi vuoi
Il cielo è sempre più blu
Milim
1995 Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
1994 Farinelli
Lamerica
1993 Mario, Maria e Mario
Scorta, La
1992 Gibellina, Metamorphosis of a Melody
Le Amiche del cuore
Volevamo essere gli U2
Zloděj dětí
1991 Atto di dolore
Hudson Hawk
Úctyhodná žena (TV film)
1990 Aprile
Duet
I taràssachi
1989 Ragazzi nervosi

TV seriály

2017 Komisař Maltese: Hon na mafii (TV seriál)
2009 Il falco e la colomba (TV seriál)
L'isola dei segreti (TV seriál)
2008 Mogli a pezzi (TV seriál)
Návrat komisaře Rexe (TV seriál)

Dokumentární

2017 Raffaello: Lord umění

Host

TV pořady

1993 Quelli che... il calcio (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace