foto

Thaao Penghlis

  • nar. 15.12.1945 (73 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 JOB's Daughter
2013 Book of Esther, The
1991 Vzpomínky na půlnoc (TV film)
1990 The Lookalike (TV film)
1987 Les Patterson Saves the World
1986 Pod nátlakem (TV film)
1983 Sadat (TV film)
1980 Mutace
Silent Lovers, The (TV film)
1979 The Bell Jar
1978 Pomalý tanec ve velkoměstě

TV seriály

1999 Kmen (TV seriál)
1993 Moon Over Miami (TV seriál)
1990 Nulová šance (TV seriál)
The Sands of Seth (S02E16)
Church Bells in Bogota (S02E15)
The Gunslinger (S02E14)
další epizody (6)
1989 Nulová šance (TV seriál)
For Art's Sake (S02E10)
Banshee (S02E09)
The Fuehrer's Children (S02E08)
další epizody (22)
1988 Emma: Královna jižních moří (TV seriál)
Nulová šance (TV seriál)
The Cattle King (S01E07)
The Wall (S01E06)
The Legacy (S01E05)
další epizody (7)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1981 Nero Wolfe (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 The 35th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2004 I Wanna Be a Soap Star (TV pořad)
2002 Mornings with Kerri-Anne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace