foto

Bree Olson

  • nar. 7.10.1986 (32 let)
    Houston, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Americká pornoherečka Bree Olson vlastním jménem Rachel Maria Oberlin se narodila 7. října 1986 v Houstonu.

Narodila se v Texasu, dětství prožila v Indianě. Nejdříve pracovala na kukuřičné plantáži a v restauraci, krátce pak studovala medicínu, v roce 2006 se zapojila do pornoprůmyslu. V březnu 2008 byla vyhlášena Dívkou měsíce časopisu Penthouse, objevila se na obálce časopisů Hustler a Playboy, obdržela tři ocenění AVN Awards. Do léta 2011 natočila přes 200 filmů.

Pozornost médií vzbudila v březnu 2011, kdy krátce žila ve skupinovém manželství s Charliem Sheenem a modelkou Natalií Kenlyovou. Sama o sobě prohlašuje, že je veganka a ateistka.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aliens vs. Titanic
2016 Director's Cut
2015 Anal Time! - a.z.
The Human Centipede III (Final Sequence)
2014 Fat Chance
Live Nude Girls
2013 Not Another Celebrity Movie
2012 Star Power 2 - a.z.
2011 America's Next Top Model: A XXX Porn Parody
Breast in Class: Naturally Gifted
Calvin's Dream
Charlie Shein's Las Vegas Party XXX
Killer Bodies
Not Bionic Woman & The Six Million Dollar Man XXX
Scooby Doo: A XXX Parody
Superstar Showdown 3: Courtney Cummz vs. Bree Olson
2010 A-Team XXX: A Parody, The
Best of Lord of Asses, The
Big Tits at School 9
Bombshells, The
Deep Throat This 43
2009 69 Bree Street
Big Wet Butts
Bree Exposed
Bree's Big Campout
Bree's College Daze 2
Debbie Duz Dishes Again
Pornstars Like It Big 5
Purgatory Comics
Rawhide II: Dirty Deeds
The 8th Day
The Crack Pack
2008 Barely Legal All by Myself 2
Big Boob Orgy
Carolina Jones and the Broken Covenant
First Time Ball Busters 2
Naughty Co-Ed Caper, The
Roller Dollz
Sin & Bare It
Spunk'd 8
Surrender of O, The
2007 Barely Legal 70
Bra Bustin' & Deep Thrustin' 2
Carmen & Ava
Chocolate Melts in Your Mouth and in Your Hands 2
Cum Buckets! 7
Double Decker Sandwich 10
DreamGirlz
Eden
Filth Cums First
Go Fuck Myself 2
Grand Theft Anal 10
Jam It All the Way Up My Ass 4
Jesse Jane: Lust
Just a Girl
Lord of Asses 9
Mayhem Explosions 7
Meet the Twins 7
My Girlfriend's a Vampire
Natural Knockers 12
Naughty Book Worms 7
Neighbor Affair 5
Old Enough to Be Their Mother 2
P.O.V. 16
POV Fantasy 7
Slam It! In a Slut
Spring Chickens 19
Swallow My Squirt 5
Throated 10
Tits Ahoy 5
Who's Your Daddy? 11
2006 Big Wet Asses 10
Teenstravaganza! - a.z.
Young as They Cum 21

TV seriály

2008 PG Porn (TV seriál)
2007 Big Tits at School (TV seriál)
2006 Big Tits at Work (TV seriál)
2005 Big Wet Butts (TV seriál)
2004 Baby Got Boobs (TV seriál)
Doctor Adventures (TV seriál)

Dokumentární

2015 By Any Means Necessary
2010 Rated A for Adult (TV seriál)
2009 Vente a Las Vegas, nena: Un retrato de Rebeca Linares

TV pořady

2012 29th Annual AVN Awards, The (TV pořad)
TMI Hollywood (TV pořad)
2011 Tight (TV pořad)
2009 Tosh.0 (TV pořad)
2007 Držte krok s Kardashians (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace