foto

Kathrin Angerer

  • nar. 1970
    Oranienburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Real Court of Shards
2019 Zwischen zwei Herzen (TV film)
2018 Gundermann
Wir lieben das Leben (TV film)
2017 Happy Burnout
Hausbau mit Hindernissen (TV film)
Leanderova poslední cesta
Schnitzel geht immer (TV film)
2015 Vinnetouův syn
2012 Mich gibt's nur zweimal (TV film)
Russendisko
2011 Short for Vernesa B.
2010 Blond bringt nix (TV film)
2009 Umdeinleben
2007 Capri You Love?
2006 Peer Gynt (TV film)
Rudý kakadu
2003 Polizeiruf 110 - Die Schlacht (TV film)
2002 Die Frauenversteher - Männer unter sich (TV film)
Madrid
Polizeiruf 110 - Braut in Schwarz (TV film)
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Angst (TV film)
Polizeiruf 110 - Kurschatten (TV film)
Toter Mann (TV film)
2000 Dämonen (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
Schlafmann
Schmutzige Hände (TV film)
1997 Doppelter Einsatz - Familienbande (TV film)
Härtetest
1996 Engelchen
Polizeiruf 110 - Kleine Dealer, große Träume (TV film)

TV seriály

2020 Fritzie - Der Himmel muss warten (TV seriál)
Der schönste Busen der Welt (E02)
2019 Místo činu (TV seriál)
Spieglein, Spieglein (S50E11)
2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Tod in der Schleuse (S01E06)
Mitten ins Herz (S01E05)
Hansa Harmonia (S01E04)
další epizody (6)
2014 Místo činu (TV seriál)
Wahre Liebe (S45E26)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der Brockengeist (S02E10)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Terror in Hengasch (S02E02)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
1997 Kobra 11 (TV seriál)
Nalezenec (S02E02)
Místo činu (TV seriál)
Der Tod spielt mit (S28E17)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Partisan: Volksbühne am Rosa-Luxemburg-Platz 1992-2017
2006 Mein Tod ist nicht dein Tod - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky