foto

Galen Howard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deathcember
2018 American Nightmares
Saving Flora
2017 Born Guilty
Revelator
The Woods
brief.
2015 Suicide Watch
2014 Split Gas
2012 Children of Sorrow
Reel Evil
2008 Homeworld
Monster from Bikini Beach

TV seriály

2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Fear and Loathing on the Planet of Kitson (S06E03)
2017 Průměrňákovi (TV seriál)
Strach ze zubaře (S08E15)
2015 Změna hry (TV seriál)
2011 Galen (TV seriál)

Dokumentární

2016 #killerpost (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Galen (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 The Core (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky